OKUL SPORLARINDA BASKETBOL HEYECANI ÖDEMİŞTE YAŞANIYOR

İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü&rsquonün 2015-2016 okul sporları faaliyetleri aralık ayı ile birlikte hız...

İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün 2015-2016 okul sporları faaliyetleri aralık ayı ile birlikte hız kazandı. Okul sporlarında bölge merkezi olan Ödemiş'te basketbol heyecanı İlkkurşun Spor Salonu'nda yaşanıyor.

Ödemiş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde düzenlenen turnuvalarda Ödemiş ve Tire'den okullar küçükler kategorisinde ter döküyor. Ödemiş'ten 50. Yıl Ortaokulu, İmam Hatip Ortaokulu, Özel Dünya Ortaokulu ile Tire'den Özel Bilgi Ortaokulu şampiyonluk mücadelesi veriyor.

 

50. YIL VE ÖZEL DÜNYA GALİP

L grubunda dün oynanan ilk maçta Özel Bilgi Ortaokulu ile Ödemiş 50. Yıl Ortaokulu karşı karşıya geldi. Heyecanlı geçen mücadeleyi 50. Yıl Ortaokulu 32-23'lük skorla kazanmayı başardı. Grupta günün ikinci mücadelesinde Ödemiş temsilcileri İmam Hatip Ortaokulu ve Özel Dünya Ortaokulu rakip oldu. Özel Dünya Ortaokulu, 32-6'lık skorla sahadan üstün ayrıldı.

Grupta ikinci maçlar cuma günü oynanacak. Saat 13.00'da 50. Yıl Ortaokulu ile Özel Dünya Ortaokulu, saat 14.15'te de Tire Özel Bilgi Ortaokulu ile Ödemiş İmam Hatip Ortaokulu karşı karşıya gelecek. Ödemiş'te küçük erkekler basketbol müsabakaları 21 Aralık Pazartesi günü tamamlanacak. Grupta birinci olan ekip İzmir'deki play-off maçları için vize alacak.

Başar Uçar

Bakmadan Geçme