ÖGEDER'den bir ilk

Ödemiş Gençlik Hizmetleri Spor Derneği (ÖGEDER), geleceğin dev adamları ile potanın perileri için basketbol kursuna start...

Ödemiş Gençlik Hizmetleri Spor Derneği (ÖGEDER), geleceğin dev adamları ile potanın perileri için basketbol kursuna start verdi. ÖGEDER'in gerçekleştirdiği ücretsiz basketbol kursu, geçtiğimiz akşam Ödemiş Spor Salonu'nda başladı. Ödemiş'te bir ilk olan kurs, katılan sporculara lisanslı sporcu olma imkanı tanımanın yanı sıra ulusal düzeyde spor kampları ile resmi ve ulusal düzeyde turnuva imkanı da sunuyor. 6 ile 16 yaş arası basketbol sevdalılarının katıldığı kurs ise her hafta düzenli olarak devam edecek.

Salı günleri 18.00-19.30, cumartesi günleri ise 14.30-16.30 saatleri arasında Ödemiş Spor Salonu'nda dördüncü kademe hocalar Mustafa Helalpara ile Alperen Şenyurt tarafından gerçekleştirilen çalışmalara an itibarı ile 45'e yakın sporcu adayı katılıyor. Başvuruların devam ettiği kursların aylık ücreti ise 110 TL. Konu hakkında 0 553 225 63 46 numaralı telefondan bilgi alınabilir.

Ece Köseoğlu

Bakmadan Geçme