ÖDEMİŞ VE BAYINDIR KAYIPLARDA

 Başar Uçar – İzmir Süper Amatör Lig B grubunda 15. hafta maçları dün oynandı. Bayındırspor ve...

 Başar Uçar – İzmir Süper Amatör Lig B grubunda 15. hafta maçları dün oynandı. Bayındırspor ve Ödemiş Belediyespor'un kayıpla kapattığı haftada lider Narlıdere Belediyespor farkı açtı. Alt sıralardaki Torbalıspor'un Bayındır karşısında aldığı galibiyet haftaya damga vurdu.

BAYINDIRSPOR'A BÜYÜK ŞOK: 3-1

Grupta ikinci konumda bulunan Bayındırspor, 15. haftada konuk olduğu Torbalıspor'a 3-1 mağlup oldu.

Menderes'te oynanan maçta şimdiye dek 11 mağlubiyet alan rakibi karşısında Sercan'ın golüyle öne geçmesine karşın uzaktan yediği iki golle şok yaşayan Bayındırspor, zirve mücadelesinde ummadığı bir kayıp yaşadı. İZAKS Gaziemir ve Seferihisar, Bayındır'la arasındaki puan farkını 1'e düşürdü.

ATİLLA, ÖDEMİŞ'İ YIKTI: 2-1

Zirve mücadelesinde iddiasını korumak için kazanmak zorunda olan Ödemiş Belediyespor, deplasmanda orta sıralarda yer alan Atillaspor'a 2-1 mağlup oldu. İlk üç mücadelesinin 3 puan gerisinde kalan kırmızı-lacivertliler yine kırmızı kart sıkıntısı yaşadı. Ödemiş'in liderle arasındaki puan farkı 9'a yükseldi.

Yeşilyurt sahasında oynanan maçın ilk yarısında ev sahibi ekip daha baskılı bir oyun ortaya koyarken, devrenin sonlarına doğru Ödemiş de tehlikeler geliştirmeye başladı. Ancak ilk yarı başladığı gibi golsüz noktalandı.

İkinci yarının başında golcü oyuncusu Erkan Akbal ile öne geçen Ödemiş'in sevinci fazla uzun sürmedi. Ödemiş'te Sergen'in kırmızı kart görmesinin ardından Atillaspor aradığı eşitlik sayısını buldu. 10 kişi kalan Ödemiş bazı pozisyonlara girmesine karşın maçın son dakikalarında Atillaspor, öne geçmeyi başardı. Son dakikalarında havanın karardığı mücadeleden 2-1 Atilla üstün ayrıldı. İlk üç mücadelesinden kopmak üzere olan Atillaspor, bu galibiyetle kalan haftalar için umudunu korudu.

LİDER NARLIDERE FARKLI GALİP

15. haftada İşçievlerispor'a konuk olan Narlıdere Belediyespor, zayıf rakibini 5-1'le geçerek zirvede yalnız kaldı. Bayındır'la aradaki farkı 6'ya çıkartan Narlıdere rahatladı. Zirve için iddialı ekiplerden Seferihisarspor, sahasında Şirinyerspor'u 2-0'la geçti. Aynı puandaki İZAKS Gaziemir de deplasmanda Çaybaşıspor'u 0-5 yenerek zirve takibini sürdürdü. Kuruçeşmespor sahasında Güzelbahçe Belediyespor'a 4-2 mağlup oldu.

Grupta son durum:

            Takım                         O         Av.      P

1          Narlıdere Bld.             15        42        36

2          Bayındırspor               15        20        31

3          İZAKS Gaziemir           15        20        30

4          Seferihisar                  15        15        30

5          Ödemiş Bld.                15        14        27

6          Atillaspor                    15        3          24

7          Güzelbahçe                 15        1          21

8          Şirinyer                       15        -4         20

9          Kuruçeşme                  15        3          18

10        Torbalıspor                 15        -6         12

11        İşçievleri                     15        -38       7

12        Çaybaşıspor                15        -70       0

Bakmadan Geçme