ÖDEMİŞTE YENİ YILA KARLI MERHABA

Ödemiş ve çevresinde karakış yüzünü 2015 yılının son gününde gösterdi. Sabah saatlerinden itibaren Ödemiş&rsquoin yüksek kesimlerinde...

Ödemiş ve çevresinde karakış yüzünü 2015 yılının son gününde gösterdi. Sabah saatlerinden itibaren Ödemiş'in yüksek kesimlerinde etkili olan mevsimin ilk kar yağışı ile birlikte Bozdağlar beyaza büründü. Dağlık kesimlerdeki mahalleler yeni yıla beyaz örtüyle 'merhaba' dedi.

Ödemiş ilçe merkezinde rüzgarla birlikte tozuma yaşandığı gözlenirken ilçenin yaz aylarındaki serin mesire yeri Gölcük Yaylası mevsimin ilk kar yağışı ile birlikte ayrı bir güzelliğe kavuştu. Bozdağ-Salihli karayolunu kullanan sürücüler de mevsimin ilk kar yağışında fotoğraf çekmeyi ihmal etmedi.

 BELEDİYE EKİPLERİ HAZIR

Ödemiş Belediyesi yetkilileri ilçenin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışıyla ilgili tüm tedbirleri aldıklarını açıkladı. Belediye yetkilileri akşamüstü itibariyle herhangi kapanan yol ya da başka bir sıkıntının aktarılmadığını ifade ederek Ödemiş Belediyesi bünyesinde 4 ekibin iş makineleriyle birlikte her an müdahaleye hazır olduğunu belirtti.

PAZAR GÜNÜ YAĞIŞ BEKLENİYOR

İzmir Valiliği tarafından hafta başında uyarısı yapılan şiddetli soğuk Ödemiş ve çevresinde dün olduğu gibi bugün de etkisini sürdürecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre yılın ilk gününde beklenen en yüksek sıcaklığın 3 derece olduğu ilçede en düşük sıcaklığın da -8 derece civarında olacağı tahmin ediliyor. Yarından itibaren hava sıcaklığının yaklaşık 4 derece artması beklenirken pazar gününden itibaren bölgede sağanak yağışın etkili olacağı ifade ediliyor.

Başar Uçar

Bakmadan Geçme