ÖDEMİŞTE SPORDA ENGELLERİ KALDIRIYORUZ ETKİNLİKLERİ

Ödemiş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçemizde bulunan resmi ve özel rehabilitasyon merkezleri işbirliğinde...

Ödemiş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçemizde bulunan resmi ve özel rehabilitasyon merkezleri işbirliğinde Ödemiş Spor Salonu'nda Zihinsel Engelliler Fiziksel Aktivite Etkinliği düzenlendi.

Yapılan etkinliğe Fatih Uygulama ve İş Eğitimi Merkezi, Özel Etkileşim Rehabilitasyon Merkezi, Özel Aktif Değişim Rehabilitasyon Merkezi, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, 80. Yıl Efe İlkokulu, Yanbastı Ortaokulu, Bekir Girgin Anaokulu, Beydağ Atatürk İlkokulu öğrencileri ve velileri katıldı. Etkinliğe Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, daire amirleri ve okul müdürleri de katılım gösterdiler.

Düzenlenen fiziksel aktivite etkinliğinde ayakarası top geçirme, elma yeme, halka oyunu, çuval oyunu, hedef puan, bayrak yarışı, baş üstünde kitap taşıma, halat çekme gibi dokuz farklı yarışma ve en sonunda özel öğrenciler arasında futbol maçı düzenlendi. Güzel ve hareketli geçen etkinlikte müzik öğretmeni Cem Aslan yönetimindeki müzik grubu da gençleri eğlendirdi.

Etkinliğin sonunda bütün gençler günün birincisi ilan edilerek Kaymakam Celil Ateşoğlu ve idare amirleri tarafından madalya ile ödüllendirildiler.

Bu özel günde çok eğlenen ve mutlu olan gençlerimize tören sonunda Ödemiş Yeni Dünya Vakfı tarafından Ödemiş Köftesi, ayran ve tatlı ikram edildi.

Etkinlikte bir konuşma yapan Ödemiş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Cebeci şunları söyledi:

'İlçe müdürlüğümüz olarak Ödemiş Spor Salonunda gençlerimize yönelik basketbol, voleybol, güreş, futsal, halkoyunları gibi kurs faaliyetlerimiz bulunmaktadır. Açtığımız bu kurslar aracılığı ile gençlerimiz İlçe Müdürlüğümüzün imkanlarından faydalanıyorlar. Bu faaliyetlerin yanında yarışmalar, turnuvalar, geziler gibi etkinlikler düzenleyerek Ödemişli gençlerimizin faaliyetlerimizden faydalanmalarını sağlıyoruz. Bu etkinliklerimizi yaparken Özel Gençlerimizi de unutamazdık. Bundan dolayı İlçe Müdürlüğümüzün imkanlarından ve Spor Salonumuzdan elverdiği kadar Özel Gençlerimizinde faydalanmasını istedik. Yıl içerisinde açmış olduğumuz basketbol, futbol ve fiziksel aktivite kursları ile Özel Gençlerimizin İlçe Müdürlüğümüzün imkanlarından elverdiği kadar yararlanmalarını sağlıyoruz. Her yapılan kurs ve etkinliğin sonunda yüzlerinde ki sevinci ve mutluluğu görmek bizleride mutlu etmektedir. Gençlik Haftası faaliyetlerimizde de 'Özel Öğrenciler Fiziksel Aktivite Etkinliğimiz' ile bu değerli gençlerimizin güzel bir gün geçirmelerini düşündük.  Bu etkinliğimiz de hem sizlerin hem de gençlerimizin eğleneceği birbirinden güzel oyunlar bulunmaktadır. Etkinliğimizde emekleri geçen herkese teşekkür ediyorum. Güzel vakitler geçirmeniz dileği ile saygılarımla arz ederim.'

Bakmadan Geçme