ÖDEMİŞTE KA MİMARLIK AÇILDI

Ödemiş&rsquote &ldquoKA Mimarlık&rdquo bürosu açıldı. Ödemişli Yüksek Mimar Kadriye Özdemir tarafından Ulus Meydanı Endüstri Meslek Lisesi...

Ödemiş'te 'KA Mimarlık' bürosu açıldı. Ödemişli Yüksek Mimar Kadriye Özdemir tarafından Ulus Meydanı Endüstri Meslek Lisesi karşısında hizmet vermeye başlayacak olan KA Mimarlık Bürosu'nun resmi açılışı yapıldı.

Açılışa Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Ödemiş Mimarlar Odası Başkanı Mimar Münir Bezmez, Yüksek Mimar Kadriye Özdemir, Özdemir ailesi ve davetliler katıldı.

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Mahmut Badem, Ödemiş'te artık akıllı evlerin yapıldığını, doğalgazın gelmesiyle birlikte kentin daha da gelişeceğini söyledi.

Badem şunları ifade etti: 'Her geçen gün büyüyen, gelişen ve güzelleşen kentimizde mimari tasarımlar da modernleşerek ileriye taşınıyor. Kentimizde son yıllarda geleceğe yönelik daha iyi, planlı alanlar oluşuyor ve son model modern mimariye sahip evler, binalar yapılıyor. Bunların hepsi vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırırken kentimize gelen doğalgaz da artık gerek sektöre gerekse yaşama yön veren unsurlar arasında olacak. Bugün de gelişen kentimizde yeni bir mimarlık bürosunun hizmete açılması amacıyla bir araya geldik. Kadriye kızımızı cesaretinden, başarısından dolayı kutluyorum.  Önündeki uzun ince yolunda bol kazançlar, güzel işler, bereketli günler diliyorum hayırlı uğurlu olsun.'

Konuşmanın ardından başta Başkan Mahmut Badem olmak üzere Münir Bezmez ve Özdemir ailesi tarafından iş yerinin açılış kurdelesi kesildi.

Programın sonunda katılımcılara ikramlarda bulunuldu.

Kerem Karamanlıoğlu

Bakmadan Geçme