ÖDEMİŞ’TE GENÇLİK HAFTASI KARŞILAŞMALARI BAŞLADI

   BASKETBOL, VOLEYBOL VE FUTSAL&rsquoDA 20 OKUL YARIŞIYOR   19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı...

   BASKETBOL, VOLEYBOL VE FUTSAL'DA 20 OKUL YARIŞIYOR

 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Gençlik Haftası etkinlikleri üç dalda gerçekleşen turnuvalarla başladı. 5-14 Mayıs 2014 tarihleri arasında basketbol, voleybol ve futsal dallarında gerçekleşecek turnuvada heyecan İlkkurşun ve Ödemiş Anadolu Lisesi Spor Salonlarında yaşanıyor.

Küçük, yıldız, genç yaş gruplarında düzenlenen turnuvalara Ödemiş genelinde 20 okuldan toplan 57 takım katılıyor. Karşılaşmalar yoğun ilgi nedeniyle Ödemiş İlkkurşun Spor Salonu'nun yanı sıra Ödemiş Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda oynanıyor.

'YOĞUN İLGİ BİZLERİ SEVİNDİRDİ'

Gençlik Haftası'nın spor dolu etkinliklerle kutlanacağını ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Cebeci, 'İlçemizde Ortaokul ve Lise öğrencilerine yönelik Küçük, Yıldız ve Genç kategorilerinde  Futsal, Basketbol ve Voleybol turnuvası düzenlenmiştir. Gençlik Haftası etkinliğimize yoğun katılım olmuş, 20 okuldan 57 takım katılmıştır. Gençlerimizin Gençlik Haftası etkinliklerimize olan bu ilgisi hem bizleri çok mutlu etmiş ve hem de geleceğimizin sahipleri olan gençlerimize güvenimizi arttırmıştır. Bizler geleceğimizden ümitliyiz. Emanetçisi olduğumuz bu güzelim ülkemizi, gençlerimizin daha yüksek medeniyetlere kavuşturacak olma düşüncemiz güçlenmiştir.

Büyük Önder  Atatürk'ün 'Gençler, Cesaretimizi güçlendiren ve sürdüren sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve kültür ile, insanlık değerinin, vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız. Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz' sözlerinde de olduğu gibi kültürüne, tarihine, bayrağına ve vatanına sahip çıkan bir gençlik oluşturmak bizim en temel görevimizdir.

Başar Uçar

Bakmadan Geçme