ÖDEMİŞTE EN ESKİ CADDELERE KİLİT TAŞ KAPLAMASI

Nihat Çakıroğlu – Ödemiş Belediyesi ilçe merkezinin en eski caddelerinden olan Üzümlü ve Samsun caddelerinde kilit...

Nihat Çakıroğlu – Ödemiş Belediyesi ilçe merkezinin en eski caddelerinden olan Üzümlü ve Samsun caddelerinde kilit taş döşeme çalışmalarına başladı. Yıllardır asfalt kaplama olan caddelerde, kilit taş döşeme çalışmalarına başlayan ekipler, çalışmaların 20 günde tamamlamayı hedefliyor.

İlçenin her köşesine hizmetin gitmesine büyük önem gösterdiklerini ifade eden Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, merkeze uzak mahallelerde 110 bin metrekare kilit taş döşeme yapıldığını ifade etti.

İKİ CADDEYE 5 BİN 500 METREKARELİK KİLİT TAŞ

Başkan Mahmut Badem, 'Belediyemiz ekiplerince 150 kilometre üretim yolu açılarak,  350 kilometre yolun tesviyesi yapıldı. Merkeze uzak mahallelerde bu çalışmalar devam ederken merkez mahallelerde de çalışmalarımız hızla devam ediyor. Ödemiş'in en eski mahallelerinden olan Umurbey Mahallesi Samsun caddesinde 3 bin metrekare, Üzümlü caddesinde ise 2 bin 500 metrekare kilit taş döşenecek' dedi.

Badem, kullanım ve görünüm açısından daha modern olan kilit taş çalışmalarını ilçenin birçok farklı noktasında sürdürmeyi planladıklarını aktardı.

Bakmadan Geçme