ÖDEMİŞTE DERNEKLERE PROJE BİLGİLENDİRMESİ

Kerem Karamanlıoğlu – Ödemiş Kaymakamlığı Proje Birimi kaymakamlık toplantı salonunda Ödemiş&rsquoteki derneklere yönelik proje bilgilendirme toplantısı...

Kerem Karamanlıoğlu – Ödemiş Kaymakamlığı Proje Birimi kaymakamlık toplantı salonunda Ödemiş'teki derneklere yönelik proje bilgilendirme toplantısı düzenledi. 25 dernek temsilcisinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Dernekler Dairesi Genel Başkanlığı tarafından açılan ve derneklerin başvuru yapabileceği hibe programı tanıtımı yapıldı. 

Proje başvuru rehberinin tanıtımıyla başlayan bilgilendirme toplantısı proje yazımı hakkında derneklerin sorularıyla devam etti.
     Sivil toplum diyalogunun geliştirilmesi için projeler üretilmesine değinen Kaymakamlık Proje Birimi sorumlusu Özge Kırsoy, 'Ödemiş Kaymakamlığı proje birimi olarak Ödemiş'te proje yazmak isteyen tüm kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarına teknik destek vermekteyiz. Bugün yaptığımız bu bilgilendirme toplantısının amacı da Ödemiş'te aktif derneklerimizi yeni açılan hibe programları hakkında bilgilendirmek ve proje üretmelerine teşvik etmektir. Sivil toplum kuruluşlarının toplum yararına projeler üretmeleri çok önemli. Umarım bugün onlar adına verimli geçmiştir. Katılan tüm derneklerimize teşekkür ediyoruz' dedi.    

Bakmadan Geçme