ÖDEMİŞ’TE BİR GRUP DSP ÜYESİ CHPYE KATILDI

 DAVULLU ZURNALI TÖRENDE TORUN VE BİR GRUP PARTİLİ CHP ROZETİ TAKTI    Kerem Karamanloğlu – Ödemiş&rsquote...

 DAVULLU ZURNALI TÖRENDE TORUN VE BİR GRUP PARTİLİ CHP ROZETİ TAKTI

 

 Kerem Karamanloğlu – Ödemiş'te DSP İlçe Başkanı Ulutan Torun, eski DSP'li il genel meclisi üyesi Muammer Altılar ve bir grup DSP'li, partilerinden istifa ederek CHP'ye geçtiler.

Otogarın açılış töreni için Ödemiş'e gelen CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin ve CHP Ödemiş İlçe Başkanı Perşembe Pazarı'ndaki seçim bürosunda yeni partililere rozet taktı. Davul zurna eşliğinde yapılan törende yeni partilerle birlik-beraberlik mesajları verildi.

DSP'nin ilçe başkanlığını yaparken CHP'ye geçen Ulutan Torun, '50'ye yakın partilimiz CHP'ye katılacaktır. Bazılarının işleri olduğundan buraya gelemediler. Bu arkadaşlarımızla birlikte tüm CHP'ye geçen partili arkadaşlarımızın listesini yakında getireceğim. Hedefimiz yerel seçimlerde CHP'nin yereldeki iktidarını korumak ve güçlendirmektir' dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da yaptığı konuşmada, 'Yaşıma yakın CHP içerisinde idare heyetinin ayakları altında büyüdüm. Biz de gençliğimizde Karaoğlan'ın 'Toprak işleyenin, su kullananın' sloganıyla gençlik kollarında mücadele verdik. Türkiye'nin yaşadığı süreçte DSP'li arkadaşlarımıza Ödemiş'e, İzmir'e, dürüst ve namuslu siyasete destek verdikleri için teşekkür ediyorum. 76 milyondan başka bize sahip çıkacak bir fert yok. Kol kola verip, ufak farklılıklara bakmadan yolumuza devam etmeliyiz. Partimizin kadrolarında çalışan arkadaşlarımız herkesin elini sıkıp, partimizin politikasını anlatsın' dedi.

CHP'den yeniden aday olan Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin de, 'Artık sizler de ailemizdensiniz. Çok teşekkür ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun' diye konuştu.

 

Bakmadan Geçme