ÖDEMİŞ’TE 21 BİN 500 ÖĞRENCİ KARNELERİNİ ALDI

 2013-2014 eğitim öğretim yılının ilk yarısı dün sona erdi. Tüm yurtta olduğu gibi Ödemiş&rsquote dün sabah...

 2013-2014 eğitim öğretim yılının ilk yarısı dün sona erdi.

Tüm yurtta olduğu gibi Ödemiş'te dün sabah saatlerinde başlayan karne alma heyecanı akşam saatlerine kadar devam etti.

Ödemiş'te okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde eğitim öğretim gören toplam 21. 500 öğrenci karnelerini okul yöneticilerinden ve öğretmenlerinden aldı.

Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ise Ödemiş Çapacızade İlkokulunda, 3 Eylül Yatılı Bölge okulunda ve farklı anaokullarında törenler düzenleyerek öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Ünlü, 'Ödemiş merkez, köylerimiz ve beldelerimizde eğitim öğrenimlerini sürdüren toplam 21 bin 500 öğrencimiz bugün karne sevinci yaşadılar. Genel olarak ortalamamız iyi durumda. Öğrencilerimiz yarıyıl tatilinde gönüllerince eğlensinler, oyunlarını oynasınlar, sinemaya tiyatroya gitsinler. Günün belli bir saati de yine kitaplarını gözden geçirsinler. Yaşlarına göre hikye kitapları okusunlar. Karnesinde kötü not taşıyan öğrenicilerimizin velileri de yıkıcı eleştireler yaparak çoğumuzu korkutmasınlar. Daha yapıcı davranarak çocuklarının yanlarında olsunlar. Biz de o çocuklarımızın yanındayız. İnanıyorum karnesinde kötü not taşıyan çocuklarımız da önümüzdeki ikinci dönemde daha başarılı olarak kötü notlarını iyi notlara getireceklerdir. Her öğrencimize iyi tatiller diliyorum' dedi.

Yapılan törenlere İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Ünlü'nün yanı sıra şube müdürleri Ahmet Turan Yüzük, Mehmet Sakal ve CHP İlçe Başkanı Hikmet Güriş de katıldı.

Kerem Karamanlıoğlu

Bakmadan Geçme