ÖDEMİŞSPORDA RAKİP KEMER TEKİROVA

Başar Uçar – Bölgesel Amatör Lig&rsquode yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren Ödemişspor, hazırlık karşılaşmasında bugün 3....

Başar Uçar – Bölgesel Amatör Lig'de yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren Ödemişspor, hazırlık karşılaşmasında bugün 3. Lig ekibi Kemer Tekirovaspor ile karşılaşacak.

3. Lig 2. Grup'ta yer alacak mavi-beyazlı rakibiyle Bozdağ'da saat 10.00'da hazırlık maçı oynayacak Ödemişspor, bu randevuyla birlikte Gölcük kampını tamamlamış olacak. Sökespor'la oynayacağı maç iptal olan Ödemişspor'un Kemer sınavı, Bucaspor maçının ardından ikinci hazırlık maçı olacak. Teknik direktör Osman Demir'in Antalya temsilcisi karşısında tüm oyuncularına şans vermesi bekleniyor.

Gölcük'te verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden teknik patron Osman Demir, 'Hazırlıklarımızın Gölcük etabını Kemer maçıyla tamamlayacağız. Pazartesi günü itibaren yeni etap çalışmaları için tesislerimizde toplanacağız. Lige dek hazır hale gelebilmek için hazırlık maçı maratonumuz sürecek. Gölcük'ten güçlenerek dönüyoruz' dedi.

Alternatifli bir kadro için transfer görüşmelerine de devam ettiklerini sözlerine ekleyen Demir, Gölcük kampı sonrası yeni haftayla birlikte kilit mevkiler için görüşmeleri neticelendirmek istediklerini söyledi.

Bakmadan Geçme