ÖDEMİŞSPORDA ORTACA MESAİSİ BAŞLIYOR

Ulusal Yas ilanıyla birlikte Türkiye Futbol Federasyonu&rsquonun tüm maçları ertelemesi nedeniyle hafta sonunu maç oynamadan geçiren...

Ulusal Yas ilanıyla birlikte Türkiye Futbol Federasyonu'nun tüm maçları ertelemesi nedeniyle hafta sonunu maç oynamadan geçiren Ödemiş'in BAL'daki temsilcisi Ödemişspor, deplasmanda oynayacağı Ortaca Belediyespor maçının hazırlıklarına bugün başlayacak. Transferde son olarak forvet Ahmet Lutfi Özen'i kadrosuna katan kırmızı-lacivertliler, pazartesi gününe dek uzatılan transfer sürecinin son günlerinde orta sahaya takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Pazar günü Muğla ekibi Ortaca Belediyespor'a konuk olacak kırmızı-lacivertliler bugün 15.00'da toplanarak çalışmalara başlayacak. İlk iki haftada galibiyet elde edemeyen Ödemişspor, Ortaca maçıyla birlikte yeni bir sayfa açmak istiyor. Kırmızı-lacivertliler sezon öncesi Bozdağ'da oynadığı hazırlık maçında Ortaca'yı tek golle yenmişti.

Taraftarlardan sabırlı olmalarını isteyen teknik direktör Osman Demir, 'Taraftarlarımızın desteği bize güç veriyor. Onların desteğine her zaman ihtiyacımız var. Sabırlı olsun, henüz yarışın başındayız. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Ortaca'yı deplasmanda yenerek 3 puanı taraftarımıza armağan edip iddiamızı göstereceğiz. Pazar gününe kadar 3 puana odaklanıp en iyi şekilde hazırlanacağız' dedi.

 ORTA SAHAYA TAKVİYE İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

BAL'da bugüne dek forma giydiği 66 maçta 12 gol atan Ahmet Lutfi Özen'in lisansını çıkartan Ödemişspor'da orta sahaya takviye için çalışmalar sürüyor.

2012-2013 sezonunda Payas Belediye formasıyla BAL'da şampiyonluk yaşayan Ahmet Lutfi Özen, daha önce Kahramanmaraş Belediye, Adana Gençlerbirliği, İskenderun Belediye, Karaman Belediye, Fatsa Belediye ve Reyhanlı Belediye'de forma giydi. Bu sezona Erdemli Belediyespor'da başlayan 26 yaşındaki oyuncu Ödemişspor'da forma giyecek.

Transfer süreciyle ilgili de değerlendirmeler yapan teknik direktör Osman Demir, 'Transfer döneminin son haftasında kadromuzu bir orta saha oyuncusuyla güçlendirmek üzere girişimlerimiz var. Cuma gününe kadar bu transferi netleştirmek istiyoruz' dedi.

Başar Uçar

Bakmadan Geçme