ÖDEMİŞSPORDA BİR AYRILIK DAHA

3-1&rsquoLİK MUĞLA MAĞLUBİYETİYLE ZİRVE YARIŞINDA YARA ALAN ÖDEMİŞSPOR&rsquoDA UĞUR KAVUK&rsquoUN İSTİFASI KARŞILIKLI GÖRÜŞMELER SONRASI KABUL EDİLDİ....

3-1'LİK MUĞLA MAĞLUBİYETİYLE ZİRVE YARIŞINDA YARA ALAN ÖDEMİŞSPOR'DA UĞUR KAVUK'UN İSTİFASI KARŞILIKLI GÖRÜŞMELER SONRASI KABUL EDİLDİ. GÖZLER TEKNİK ADAM ARAYIŞLARINA ÇEVRİLDİ

 Bölgesel Amatör Lig'de Muğlaspor deplasmanından puansız dönen Ödemişspor'da iki haftadır teknik patron koltuğundaki Uğur Kavuk görevden ayrılma kararı aldı. Karşılıklı görüşmeler sonrası karar yönetimce kabul edilirken Sarayköy maçı öncesi yeni teknik heyet için görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

İzmirspor maçı sonrası istifa eden Osman Demir'in yerine yönetim tarafından görevlendirilen ve Didim ve Muğla maçlarında kulübede görev yapan tecrübeli futbolcu Uğur Kavuk, dün istifa kararını yönetime sundu. Karşılıklı görüşmeler neticesinde Kavuk'un görevden ayrılma kararı kabul edildi. Tecrübeli futbolcu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla da Kırmızı-Lacivertli ekip ve camiayla vedalaştı.

Yönetimden gelişmelerle ilgili dün herhangi bir açıklama gelmezken yeni teknik heyet için görüşmelerin devam ettiği ve kısa süre içinde yeni teknik ekibin belirleneceği ve yeni dönemde atılacak adımların sporseverlerle paylaşılacağı bildirildi.

Yaklaşık 25 dakika 10 kişi oynayan Muğlaspor'a son 10 dakikada yediği iki golle 3-1 mağlup olan Ödemişspor, lider Didim'in 4 puan gerisine düştü.  Kırmızı-Lacivertliler hafta sonu 1 puan önündeki Denizli temsilcisi Sarayköyspor'u ağırlayacak.

Başar Uçar

Bakmadan Geçme