ÖDEMİŞSPOR TARAFTARINDAN LİDERLİK MAÇI İÇİN ÇAĞRI

&ldquoPAZAR GÜNÜ SARAÇOĞLU STADI&rsquoNI DOLDURALIM&rdquo İzmirspor galibiyetinin ardından teknik direktör Osman Demir ve ekibinin istifalarıyla haftaya...

'PAZAR GÜNÜ SARAÇOĞLU STADI'NI DOLDURALIM'

İzmirspor galibiyetinin ardından teknik direktör Osman Demir ve ekibinin istifalarıyla haftaya başlayan Ödemişspor'da taraftarlar Didim Belediyespor maçında tribünlerin dolması için çalışmalarını sürdürüyor.

İzmirspor maçı sonrası Osman Demir ve ekibinin görevi bırakmasının ardından önceki gün yönetimin istifaları kabul ettiği kırmızı-lacivertli kulüpte Didim maçının hazırlıkları tecrübeli futbolcu Uğur Kavuk yönetiminde devam ediyor. Kritik maç öncesi sürpriz gelişmelerin yaşandığı ekipte taraftarlar da tribünlerin dolması için Ödemişlilere çağrıda bulundu. Maçla ilgili afişlerle ilçeyi donatan kırmızı-lacivertli taraftarlar lider Didim karşısında Ödemişspor'un taraftar desteğine ihtiyaç duyduğunu vurguladı.

 

'HEP BİRLİKTE KENETLENEREK ŞAMPİYON OLACAĞIZ'

69 Gençlik taraftar grubu lideri Fahrettin Toker, herkesi Ödemişspor için kenetlenmeye davet ederken, 'Takımımız pazar günü zorlu maçta liderlik için sahaya çıkacak. Takımımıza her şartta destek vermeye devam edeceğiz. Pazar günü halkımızın Ödemişspor'a destek vermek üzere stadımızı doldurmasını istiyoruz. Başka Ödemişspor yok. Bu sezon sadece lider bitiren ekipler play-off oynayacak. Bu nedenle her maç bir final niteliğinde. Pazar günü liderliği Didim'den devralıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Hep birlikte kenetlenerek şampiyon olacağız' dedi.

Başar Uçar

Bakmadan Geçme