Ödemişspor seri peşinde

Yeni teknik direktörü Mahmut Arslan ile çıktığı ilk maçında Bayındırspor’u 2-1 yenerek kötü gidişe dur diyen...

Yeni teknik direktörü Mahmut Arslan ile çıktığı ilk maçında Bayındırspor'u 2-1 yenerek kötü gidişe dur diyen Ödemişspor, bu hafta galibiyet serisi yakalamak için sahaya çıkıyor. Kırmızı lacivertliler, Süper Amatör Lig Güney Grubu'nun 14. haftasında yine iç sahada olacak. İki maç üst üste kaybettikten sonra Bayındır galibiyetiyle moral bulan Efe, yarın saat 15.00'te haftanın kapanış mücadelesinde Selçuk Çamlıkspor ile karşı karşıya gelecek.

 

Kazanırsa bir ilk olacak

 

Haftaya play off potasının yedi puan uzağında 18 puanla altıncı sırada giren Ödemişspor, sahadan üç puanla ayrılması halinde bu sezon bir ilki gerçekleştirecek ve ilk defa iki maç üst üste kazanmış olacak. İlk iki haftada elde ettiği dört puanla dikkatleri üzerine çeken konuk Selçuk Çamlıkspor ise 11 maçtır kaybediyor. 13 maçta alabildiği dört puanla ligin dibine demir atan yeşil beyazlılar, sezonun ilk yarısında ilk mağlubiyetini aldığı Ödemişspor karşısında sürpriz arayacak.

 

Bayındır telafi istiyor

 

Gruptaki altı maçın üçü bugün, diğer üçü ise yarın gerçekleştirilecek. Öne geçmesine rağmen derbiden boynu bükü ayrılan Bayındırspor, bugün seyircisi önünde Güzelbahçe Belediyespor ile oynayacak. Bayındır İlçe Stadı'ndaki müsabakanın başlangıç düdüğü saat 14.00'te çalacak.

 

Haftanın ilk maçı ise bugün saat 13.00'te. Play off kovalayan Balçova Belediye Termalspor, play out potasındaki Narlıdere Belediyespor'u Balçova İlçe Stadı'nda misafir edecek. Saat 14.00'te ise lider Halilbeylispor ile son haftaların formda ekibi Torbalı Çaybaşıspor'un maçı, Halilbeyli Sahası'nda oynanacak.

 

Zirvede müthiş derbi

 

Ödemişspor-Selçuk Çamlıkspor karşılaşması haricinde grupta yarın iki maç daha var. Saat 13.00'te alt sıraları yakından ilgilendiren mücadelede Şirinyerspor, saha ve seyircisi önünde Özçamdibispor ile kozlarını paylaşacak. Saat 14.00'te ise Çeşme derbisi var. 25 puanla üçüncü sırada yer alan Çeşme Belediyespor ile 26 puanla ikinci durumda bulunan Alaçatıspor, hem liderlik yarışı için hem de aynı ilçenin takımı olmaları dolayısıyla büyük önem taşıyan maçta kozlarını paylaşacak.

 

Şazenuş Keskin

Bakmadan Geçme