Ödemişspor kaybetti

Bornova Yusuf Tırpancı Stadyumu’ndaki maçta ilk yarıda girdiği pozisyonları gole çeviremeyip tartışmalı bir golle geriye düşen...

Bornova Yusuf Tırpancı Stadyumu'ndaki maçta ilk yarıda girdiği pozisyonları gole çeviremeyip tartışmalı bir golle geriye düşen Ödemişspor, devreyi 1-0 geride kapattı.

İkinci yarının hemen başında Balçova temsilcisi farkı ikiye yükseltti. 67'de Berkay frikikten ağları gördü farkı azalttı. Beraberlik sayısı için sağlı sollu yüklenen Ödemiş'in gençleri aradığı golü 80+3'te Enes ile buldu. Maçın hakemi, yardımcısı orta çizgiye koşmasına rağmen çok tartışmalı bir faul kararıyla golü iptal etti. Oyuncularımızın itirazları sebebiyle kart yağmuru yaşanırken uzatmaların son iki dakikasında sahada 9 kişi kalan takımımız, rakibinin 3. golüne engel olamadı. Takımımız bu golün santrasında topu bırakıp skandal hakem kararlarına tepkisini gösterdi.

Balçova Bld. Termalspor, 3-1'lik skorla Türkiye Şampiyonası'na katılırken akıllarda maç boyunca verdiği kararlarla gençlerin emeğine gölge düşüren hakem üçlüsü kaldı.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme