Ödemişspor gurbette terliyor

Süper Amatör Lig E Grubu'nda son maçların ardından liderliğe yükselen Ödemişspor, bu hafta zirvedeki yerini perçinlemek...

Süper Amatör Lig E Grubu'nda son maçların ardından liderliğe yükselen Ödemişspor, bu hafta zirvedeki yerini perçinlemek için sahaya çıkıyor. Kırmızı lacivertliler, puansız olarak son sırada bulunan ve sezonun ilk yarısında sahasında 10-0 mağlup ettiği Güraltay'a konuk olacak. Grubun zirvesinde ve dibinde yer alan iki takımı karşı karşıya getirecek 11. hafta mücadelesi, yarın saat 15.00'te Buca Yenigün Tesisleri'nde yapılacak.

Birer saat arayla

Gruptaki dört maç, birer saat ara ile başlayacak. İşçievlerispor'un bay geçeceği haftanın ilk maçı, saat 12.00'de start alacak. Üç maçlık galibiyet serisi, geçtiğimiz hafta Ödemişspor karşısında bozulan Buca Belelediyespor, ilk sıradaki yerini sürpriz Selçuk Çamlıkspor beraberliği ile kaybeden Tire Belediyespor'u Buca Yenigün Tesisleri'nde konuk edecek.

Bayındır seri peşinde

Alt sıraları yakından ilgilendiren müsabakada ise iki komşu ilçenin takımları kapışacak. Şirinyerspor deplasmanından eli boş dönen ve küme düşme hattından çıkamayan Torbalı Çaybaşıspor, son olarak sahasında İşçievlerispor'u farklı yenerek tehlike potasıyla farkı açan ve daha da uzaklaşmak isteyen Bayındırspor'u saat 13.00'te Torbalı 7 Eylül Stadı'nda ağırlayacak.

Tire Belediyespor'dan dış sahada aldığı puan ile rakibini liderlikten eden Selçuk Çamlıkspor ise iki maçlık galibiyet hasretini dindirmek için ter dökecek. Yeşil beyazlılar, geçen hafta Torbalı Çaybaşıspor'u yenerek kümede kalmak için ümitlenen renktaşı Şirinyerspor ile saat 14.00'te Selçuk Gazi Mustafa Kemal Stadı'nda oynayacak.

Şazenuş Keskin

Bakmadan Geçme