ÖDEMİŞSPOR DAYANIŞMA GECESİNDE COŞTU

´ÖDEMİŞSPOR DÜN VARDI, YARIN DA VAR OLACAK&rdquo  Bölgesel Amatör Lig&rsquode şampiyonluk mücadelesi veren Ödemişspor&rsquoda camia dayanışma...

´ÖDEMİŞSPOR DÜN VARDI, YARIN DA VAR OLACAK'

 Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Ödemişspor'da camia dayanışma gecesinde bir araya geldi. Ödemişspor Kulübü yönetim kurulu üyesi Ufuk Kızıler, 'Ödemişspor dün vardı, yarın da var olacak' dedi.

Ödemiş Belediyesi Ahrandı Restoran'da düzenlenen geceye Türkiye Süs Bitkileri Üreticileri Alt Birliği Başkanı Selahattin Altun, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya, belediye daire amirleri, Ödemişspor yönetim kurulu üyeleri, Ödemişspor ve Ödemiş Belediyespor'un teknik ekipleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Profesyonel sahne ve ışık sistemleriyle geçmiş yıllara göre daha da coşkulu geçen gecede davetlilere seslenen Ödemişspor Kulübü yöneticisi ve Belediye İşletme ve İştirakler Müdürü Ufuk Kızıler, 'Ödemişspor 47 yıldır var olan bir kulüp. Dün vardı, yarın da var olacak. Bizden önce kulübümüzü bugünlere getiren ağabeylerimizin geçtiği zorlukları biliyoruz. 20 yıldır amatör kümedeyiz. Bu sezon da amatör kümeden profesyonel liglere dönmenin mücadelesini veriyoruz. Bugün burada bu muhteşem tabloyla görüyorum ki Ödemiş halkı da bizim yanımızda. Ödemişliler de istiyor. Ödemişliler bu kulübe destek verdiği sürece bizler de yönetim olarak kulübümüzü layık olduğu yere taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Şampiyonluğa inanıyoruz, bu yolda herkesin desteğini bekliyoruz' dedi.

 

'ŞEHRİ MÜDAFAA'

Müzikli eğlence ile hareketlenen gecede konuşan Ödemişspor Teknik Direktörü Algun Erdem, '11 Ağustos'ta belediye başkanımız Sayın Mahmut Badem'in talimatıyla göreve başladığımda o dönem Ufuk Başkan ve hepimiz 6 kişiydik. Bugün baktığımda bu kalabalığı bir arada gördüğümde duygulandım. Ligin 3'te 1'i geride kaldı ve geldiğimiz noktada şampiyonluğun en büyük adayıyız. Belki çok kişi bunu tahmin edemiyordu. Futbolda üç sonuç var hepsi olabilir.

Ama ben hep şunu söyledim; biz rakiplere karşı değil yenilgiye karşı sahaya çıkıp oyunumuzu oynuyoruz. İç sahada hiç kaybetmeden deplasmanda kazanabileceğimiz maksimum puanları kazanıp hedefimize yürüyeceğiz. Utaş Uşak maçı öncesi tahtaya 'Kale bizim, saha bizim, şehir bizim, şehrini ve emeğini müdafaa et' yazmıştım. Bu her maçımız için geçerli, şehrimizi müdafaa ediyoruz. Her maç bizimle olan Çamlık Tayfa başta olmak üzere tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum, desteğe devam etmelerini istiyorum' dedi. Dayanışma gecesi tezahüratlar ve müzikli eğlence ile ilerleyen saatlere kadar sürdü.

Başar Uçar

 

 

 

Bakmadan Geçme