Ödemişliler 6. Halk Ekmek Büfesine kavuştu

İzmir’in Ödemiş ilçesinde 6. Halk Ekmek Büfesinin açılış haberi yerel halk tarafından sevinçle karşılanmıştı. 2 Ağustos...

İzmir'in Ödemiş ilçesinde 6. Halk Ekmek Büfesinin açılış haberi yerel halk tarafından sevinçle karşılanmıştı. 2 Ağustos 2023 günü beklenen açılış gerçekleşti. Umurbey mahallesinde açılan, Ödemiş'in 6. Halk Ekmek Büfesi hizmete başladı.

Büfenin açılışına , Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş , Umur Bey Mahallesi Muhtarı Hatice Çavdar ve basın mensupları da katıldı. Başkan Eriş yaptığı açılış konuşmasında ,

'Çözüm anlamında muhtarlarımıza bizim adeta çözüm olduklarımız için. Muhtarımız da mahallesindeki insanlarımıza kulak vererek, onların isteklerini duyarak bize ilettiği sorunlara da birlikte çözüm arıyoruz. Bugün de ekonomik zorluklarla beraber artan bazı ihtiyaçların, temel ihtiyaçların giderilmesinde de biz de Ödemiş Belediyesi olarak bugün burada ekmek büfesinin beşincisini açıyoruz. Burada hiçbir esnafımıza onların kazancına engel olabilecek bir çabamız yok.

Onların gelirlerini kısıtlayacak, zarar verecek bir kardeş değil. Burada halkın isteğini de karşılamak ve altıncısı olarak da burayı açıyoruz.' Sözlerini kullandı.

Esnafın kazancına engel değil

Eriş konuşmasını sürdürürken esnafın kazancına karşı engel teşkil etmediklerinin altını çizdi. Halk Ekmek Büfesinin halkın talebi doğrultusunda ilçeye getirildiğinden bahseden Ödemiş Belediye Başkanı geçimin zorlaştığı bu günlerde dar gelirli vatandaşların ekmeğe erişimini kolaylaştırmak amacıyla 6. Halk ekmek Büfesini açtıklarını belirtti. Eriş,  'Burada başkası yok. Bütçeye dar gelirli olan insanımızın bütçesine katkıda ne kadar faydalı olabilirsek biz kendimizi mutlu sayacağız. Bu dilekleri ileten muhtarımıza, kendi mahallesine, kendi dileklerini ileten bu mahallenin güzel insanlarına da teşekkür ediyoruz.'  sözleri ile Umurbey Mahallesi Muhtarı Hatice Çavdar'ı da kutladı.

Hatice Çavdar, büfenin açılışını 'Mahalle sakinlerim adına ekmeklerimiz hayırlı olsun. Belediye Başkanımızı da dilekçelerimizi yanıtsız kalmadığı için kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Mahallemize hayırlı uğurlu olsun. Teşekkür ederim.' sözleri ile yaptı.

Halk Ekmek Büfeleri sayesinde, Ödemiş Halkı 7 TL olan ekmeğe 6 TL karşılığında erişebilecekler.

Samime Ektir

Bakmadan Geçme