ÖDEMİŞLİ GENÇ YETENEK SEÇKİN, MUĞLA EKİPLERİNİN GÖZDESİ

 Ödemişli genç futbolcu Seçkin Akgün, eğitim hayatı için bulunduğu Muğla&rsquoda futbol kulüplerinin gözdesi oldu. Ödemiş Belediyespor...

 Ödemişli genç futbolcu Seçkin Akgün, eğitim hayatı için bulunduğu Muğla'da futbol kulüplerinin gözdesi oldu.

Ödemiş Belediyespor altyapısından yetiştikten sonra 2010-2011 sezonunda kırmızı-lacivertli formayla Bölgesel Amatör Lig tecrübesi yaşayan Seçkin Akgün, Muğla Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nu kazandıktan sonra Muğla'da top koşturmaya başladı. İki sezon Muğla'nın iddialı ekiplerinden Dalyan Belediye'nin formasını giyen 1993 doğumlu genç futbolcu, bu sezon ligin ilk yarısında Dalaman Belediyespor'da top koşturduktan sonra devre arasında Yeni Milasspor'a transfer oldu.

Bir yandan futbol antrenörlüğü kursuna da devam eden genç yetenek yeni takımı Yeni Milasspor'la idmanlara da başladı. Daha önce üç sezon Ödemiş Belediyespor forması giyen Kemal Yıldız'ı da kadrosunda barındıran Yeni Milasspor'la şampiyonluk yaşamak istediğini söyleyen Seçkin Akgün, amacının bir yandan futbolunu geliştirip, bir yandan da antrenörlük konusunda tecrübe kazanmak olduğunu vurguladı.

Spor Servisi

Bakmadan Geçme