Ödemişli Gaziler Anıtkabir'i Ziyaret Edecekler

Ödemiş'te faaliyetlerini aralıksız olarak sürdüren ve Ege'de en çok gazi sayısına sahip dernekler arasında olan Ödemiş...

Ödemiş'te faaliyetlerini aralıksız olarak sürdüren ve Ege'de en çok gazi sayısına sahip dernekler arasında olan Ödemiş Muharip Gaziler Derneği'ne Ödemiş İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy ziyaret gerçekleştirdi.

Ödemiş Muharip Gaziler Derneği Başkanı Selahattin Aktaşoğlu Kaymakam Aksoy'un derneğe yaptığı nezaket ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ettiğini dile getirerek Başkan sözlerini şöyle sürdürdü, 'İlçemizin değerli ve mütevazi kaymakamı Fatih Aksoy önceki gün derneğimize bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Bu ziyaret kapsamında bizlerin Ankara Anıtkabir'e toplu halde gitmemiz konusunda destek olacağını belirten Kaymakamımız Aksoy'a bu müjdesinden dolayı teşekkür ediyoruz. Allah nasip ederse Mayıs ayında bir Ankara'ya Anıtkabir gezi programını gerçekleştirmeyi planlıyoruz' dedi.

Kaymakam Aksoy Ödemiş Muharip Gaziler Derneği'ne yaptığı ziyarette dernekte özel olarak oluşturulan gazilerin fotoğraflarını incelerken Ödemiş Muharip Gaziler Derneği Başkanı Selahattin Aktaşoğlu fotoğraflarla ilgili çeşitli bilgiler verdi.

Özcan Çetin

Bakmadan Geçme