Ödemişli Galatasaraylılara yeni yönetim

Ödemiş Galatasaraylılar Derneği'nde olağan kongre, Ödemişli Galatasaraylıların lig maçlarını izlediği Salı Pazarı'ndaki Ege Cafe'de gerçekleşti. Kongrenin...

Ödemiş Galatasaraylılar Derneği'nde olağan kongre, Ödemişli Galatasaraylıların lig maçlarını izlediği Salı Pazarı'ndaki Ege Cafe'de gerçekleşti. Kongrenin divan başkanlığını Erol Nokta, katip üyeliğini Feridun Hazeroğlu ile Zeki Turan üstlendiler. Tek liste halinde gerçekleşen kongrede Mustafa Hardal başkanlığındaki yeni yönetim Hasan Nokta, Ruhi Ilgaz, Semih Çavuş ve Tayfun Tekeli'den oluştu. Denetim Kurulu'na ise Ahmet Örs, Harun Şen ve Anıl Gürel seçildiler.

Kongrede divan başkanı olan Ödemiş Madeni İşler ve Demirciler Odası Başkanı Erol Nokta, 'Renklerine gönül verdiğimiz Galatasaray'ı daha ciddi anlamda desteklemek için güzel bir güç birliği oluşturmalıyız. Bunun için derneğimizin üye sayısını artırarak Cim Bom'un ilçemizdeki sesi olmalıyız. İstanbul'da oynanan maçlarda da takımımızı desteklemeye gitmeliyiz' dedi.

Dernek başkanlığına seçilen Mustafa Hardal, 'Ödemiş'teki Galatasaraylılarda iki yıldan beri bir durgunluk yaşanıyor. Galatasaray'a gönül verenleri aynı çatı altında buluşturarak takımımızın tüm maçlarında yanında olup üye sayımızı yükselteceğiz. Türkiye'nin önemli ve köklü takımlarından olan Galatasaray'ın yanında olabilmek için maç organizasyonları düzenleyeceğiz. Galatasaray Futbol Okulları'nın ilçemizde de olmasını sağlayarak geleceğin başarılı ve yetenekli sporcularının yetişmesini de sağlayacağız. Önümüzdeki günlerde çalışmalarımıza hız vereceğiz' ifadelerini kullandı.

Haber: Turgay KONURALP 

Bakmadan Geçme