ÖDEMİŞLİ AVCILAR DAN SÜPER PİYON SATRANÇ TURNUVASI

Başar Uçar – Ödemiş Avcılık Atıcılık Amatör Balıkçılık ve Gençlik Spor Kulübü&rsquonün satranç atağı sürüyor. Geçtiğimiz...

Başar Uçar – Ödemiş Avcılık Atıcılık Amatör Balıkçılık ve Gençlik Spor Kulübü'nün satranç atağı sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Yöresel Lig maçlarına ev sahipliği yapan  Ödemiş Avcılık Atıcılık Amatör Balıkçılık ve Gençlik Spor Kulübü bu hafta sonu 'Süper Piyon Satranç Turnuvası' düzenleyecek.

Ödemiş Avcılık Atıcılık Amatör Balıkçılık ve GSK. Çay Bahçesi´nde düzenlenecek turnuva yarın başlayacak. 6 tur üzerinden gerçekleşecek turnuvaya ÖdemişTire, Beydağ ve Kiraz'da ikamet eden sporcular katılacak. Pazar akşamüstü tamamlanacak turnuvanın ardından dereceye girenler için kupa töreni yapılacak.

Türkiye Satranç Federasyonu İzmir İl Temsilciliği'nden turnuvayla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 'Ödemiş Avcılık Atıcılık Amatör Balıkçılık ve Gençlik Spor Kulübü tarafından organize edilen Ödemiş 1. Süper Piyon Satranç Turnuvası 18-19 Nisan tarihlerinde Ödemiş Avcılık Atıcılık Amatör Balıkçılık ve GSK. Çay Bahçesi´nde oynanacak.
1200 UKD altı ve ÖdemişTireBeydağ ve Kiraz ilçelerinde ikamet eden sporculara açık olan turnuva 6 tur İsviçre Eşlendirme Sistemi´ne göre oynanacak ve sporculara 45´+30´ süre verilecek.

Katılımcı sayısı 64 kişiyle sınırlı tutulan turnuvaya başvurular superturnuva@outlook.com adresinden yapılacak. Turnuva sonunda dereceye giren sporculara kupa ve madalya  verilecek'

Bakmadan Geçme