ÖDEMİŞ’İN U-19’LARI İLK YARIYI BERABERLİKLE KAPATTI

 Küçük Menderes ve Yarımada ekiplerinin mücadele ettiği 1. Amatör U-19 Ligi&rsquonde ilk yarı pazar günü oynanan...

 Küçük Menderes ve Yarımada ekiplerinin mücadele ettiği 1. Amatör U-19 Ligi'nde ilk yarı pazar günü oynanan maçlarla tamamlandı. Ödemiş Belediyespor zirve için yarıştığı Güzelbahçe ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

5. hafta karşılaşmasında kendisi ile aynı puana sahip lider Güzelbahçe Belediyespor'a konuk olan Ödemiş Belediyespor öne geçmesine karşın üstünlüğünü koruyamadı. Güzelbahçe sahasında oynanan maçın ilk yarısını Anıl'ın golüyle 0-1 önde kapatan kırmızı-lacivertliler ikinci yarıda gelen gole engel olamadı. Zirvedeki iki ekip 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla ilk yarının lideri Güzelbahçe oldu.

Narlıdere'deki mücadelede de Bayındırspor, Narlıdere Belediyespor'a 3-2 mağlup oldu. Çekişmeli geçen maçta uzaktan şutlarla yıkılan Bayındırspor beşinci sıraya indi. Tirespor'un ligden çekilmesi nedeniyle Urla Gençlikspor haftayı 3-0 hükmen galip geçti. Urla, Ödemiş ve Güzelbahçe ile arasındaki farkı da 4 puana indirdi.

Pazar günü oynanan maçlarla tamamlanan ilk yarının ardından liglere bir hafta ara verilecek. Grupta ikinci yarı heyecanı 2 Şubat'ta oynanacak maçlarla başlayacak. 5 haftalık ikinci yarı maratonunun ardından ilk ikiye giren ekipler play-off oynayacak. Tirespor ligden çekildiği için 2. Amatör U-19 Ligi'ne düştü.

Spor Servisi

Bakmadan Geçme