ÖDEMİŞ’İN U-19’LARI BAYINDIR’A GOL YAĞDIRDI: 7-1

 Başar Uçar – Dün üç maça ev sahipliği yapan Saraçoğlu Stadı&rsquonda U-19&rsquolar da sahaya indi. 1....

 Başar Uçar – Dün üç maça ev sahipliği yapan Saraçoğlu Stadı'nda U-19'lar da sahaya indi. 1. Amatör U-19 Ligi 8. grup 8. hafta mücadelesinde Ödemiş Belediyespor, Bayındırspor'u 7-1 yendi.

Ödemiş Belediyespor'un zayıf rakibi Bayındırspor karşısında baskılı bir oyun ortaya koyduğu karşılaşma ilk gol 3. dakikada geldi. Bilal'in sağdan kullandığı köşe atışında savunmaya çarpan top Bayındır ağlarına gitti. Bayındır bu gole 10 dakika sonra yanıt verdi. Sinan'ın pasında savunmadan sıyrılan Mehmet ceza alanına girmeden vurdu, top direk dibinden ağlara gitti.

17'de Bilal'in kullandığı köşe atışında Hüseyin kafayı çaktı ve Ödemiş'i yeniden öne geçirdi. 28'de Anıl Korkmaz savunmanın arkasına atılan topa hareketlenip bire bir durumda net bir vuruşla ağları gördü, durumu 3-1'e getirdi. İlk yarı ev sahibi ekibin 3-1'lik üstünlüğüyle son buldu.

ÖDEMİŞ İKİNCİ YARIDA DA DURMADI

İkinci yarının ilk 20 dakikasında oyun dengeli geçerken, son bölümlerde Ödemiş yeniden baskı kurdu. 70'te ani gelişen Ödemiş atağında Burak sert ve düzgün bir vuruşla farkı üçe yükseltti. 77'de savunmanın arkasına seken topa gelişine vuran Anıl Korkmaz bir kez daha ağları havalandırdı. 86'da Burak'ın kullandığı köşe atışında Vahit indirdi, Bilal gelişine vurdu ve durumu 6-1'e getirdi. Maçta son sözü 90+2'de kaptan Bilal söyledi ve Ödemiş sahadan 7-1 galip ayrılarak zirve takibini sürdürdü.

Lider Güzelbahçe Belediyespor'un hükmen galip sayıldığı haftayı galibiyetle kapatan Ödemiş Belediyespor, ligin 9. haftasında Urla Gençlikspor'la kritik bir maça çıkacak.

 

Bakmadan Geçme