ÖDEMİŞİN FİNALDEKİ RAKİBİ YEŞİLOVA

İzmir ilini gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig&rsquode mücadele edecek ekipleri belirlemek için düzenlenecek baraj maçlarının kuraları...

İzmir ilini gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek ekipleri belirlemek için düzenlenecek baraj maçlarının kuraları dün çekildi. Ödemiş Belediyespor, Yeşilova ile eşleşti. Karşılaşma 22 Nisan Çarşamba günü İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacak.

ATATÜRK STADI'NDA SEZON FİNALİ

İzmir Süper Amatör Lig ve Bölgesel Amatör Lig'de fikstürün tamamlanmasının ardından baraj maçlarının kuraları dün İzmir ASKF'de çekildi. Süper Amatör Lig play-off grubunu lider bitiren Ödemiş Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'taki İzmir temsilcisi Yeşilova ile eşleşti. 22 Nisan Çarşamba günü İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın başlama saati 16.00 olarak belirlendi.

TARAFTARLAR KAPALI TRİBÜNDE

Karşılaşmada Yeşilova taraftarlarının kapalı tribünün Mersinli tarafında, Ödemişli taraftarların da sanayi tarafında yer almasına karar verildi. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak karşılaşmada normal süre eşitlikle biterse 15'er dakikalık iki uzatma devresi oynanacak. Uzatmalardan da galip çıkmazsa Bölgesel Amatör Lig'de yer alacak ekibi penaltı atışları belirleyecek.

Süper Amatör Lig play-off grubunu ikinci bitiren Çiğli Belediyespor ise Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'taki İZAKS Gaziemirspor'la eşleşti. Bu karşılaşma da 26 Nisan Pazar günü saat 16.00'da Torbalı 7 Eylül Stadyumu'nda oynanacak.

ÇALIŞMALAR KALDIĞI YERDEN

2012-2013 sezonunda İzmirspor'la baraj maçı oynayıp son dakika golüyle Bölgesel Amatör'ü kaçıran Ödemiş Belediyespor, bir sezonluk aranın ardından yeniden baraj maçı heyecanı yaşayacak. Atatürk Stadı'ndaki zorlu mücadele öncesi dün tesislerde toplanan kırmızı-lacivertliler, teknik patron Yılmaz Ceyhan yönetiminde hazırlıklara başladı.

YEŞİLOVA SON HAFTADA KURTARDI

Pazar günü oynanan Bölgesel Amatör Lig son hafta maçlarında doğrudan küme düşmekten kurtulan Yeşilovaspor, bu sezon liginde oynadığı 26 maçta 13 kez sahadan boynu bükük ayrılırken 8 beraberlik, 5 galibiyet elde etti. Yaş ortalaması 21 olan yeşil-kahverengi-beyazlı İzmir temsilcisinin kulüp merkezi karşılaşmanın oynanacağı Atatürk Stadı'nın yakınlarında Mersinli semtinde bulunuyor. 1954 tarihinde kurulan Yeşilova, profesyonel liglerde yer aldığı dönemde sık sık Ödemişspor'la rakip oldu.

Bakmadan Geçme