ÖDEMİŞİN ÇAĞRI MERKEZİ BUGÜN ÇALIŞMALARINA BAŞLIYOR

Ödemiş&rsquoteki gençlerin istihdam edilmesi konusunda ilçede Çağrı Merkezi kurulması için girişimlerinin sonuç verdiğini kaydeden Ödemiş Belediye...

Ödemiş'teki gençlerin istihdam edilmesi konusunda ilçede Çağrı Merkezi kurulması için girişimlerinin sonuç verdiğini kaydeden Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, ilk çağrının bugün alınacağını açıkladı.

AssisTT Genel Müdür Yardımcısı Gürcan Aladinli, Operasyon Direktörü Ebru Demir, Operasyon Müdürü Selçuk Tartar ve İdari İşler yetkilisi Serhat Gündoğdu dün Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem'i ziyaret etti. Ziyarette çalışmalar hakkında bilgiler veren yetkililer, çalışacak personelin eğitimleri tamamlandığını ve çağrıların bugünden itibaren alınabileceğini söyledi.

 'SÖZÜMÜZÜ TUTUYORUZ'

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem yaptığı açıklamada; ´Seçimlerden önce halkımıza verdiğimiz sözlerin tek tek gerçekleştiğini görmekten mutluluk duyuyoruz. İlçemizin gelişimi ve isdihdam konusunda önemli bir çalışma daha hizmete sunuluyor. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın katkılarıyla ilçemizde kurulan Çağrı Merkezi´nde yaklaşık 300 kişi çalışacak. İlçemizde ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun' dedi.

Nihat Çakıroğlu

Bakmadan Geçme