ÖDEMİŞİN BAL HESAPLARI HAFTAYA KALDI

Spor Servisi – Bölgesel Amatör Lig 7. Grup&rsquota Ödemiş&rsquoi yakından ilgilendiren mücadelede Yeşilovaspor, deplasmanda Muratpaşa ile...

Spor Servisi – Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta Ödemiş'i yakından ilgilendiren mücadelede Yeşilovaspor, deplasmanda Muratpaşa ile 2-2 berabere kaldı. Haftaya Yeşilova ile aynı puanda başlayan Isparta DSİ haftayı 3 puanla kapatırken Ödemiş'in doğrudan Bölgesel Amatör Lig'e yükselme hesapları son haftaya kaldı.

İzmir Süper Amatör Lig play-off grubunda Ceyhan Altınyıldız'ı 3-0 yenerek son hafta öncesi liderliğini garantileyen Ödemiş Belediyespor, dün Bölgesel Amatör Lig'den gelecek haberleri bekledi.

YEŞİLOVA GERİYE DÜŞTÜ AMA…

Doğrudan BAL'a yükselmesi Yeşilova'nın BAL 7. Grup'u son iki sırada tamamlamasına bağlı olan kırmızı-lacivertliler, Muratpaşa Bld.-Yeşilova ve Sarayköy-Isparta DSİ maçlarını yakından takip etti.

Yeşilovaspor bir ara 2-1 geriye düştüğü maçta Muratpaşa Bld. ile 2-2 berabere kaldı. Isparta DSİ ise Sarayköy'ü deplasmanda 1-2 yenerek son haftaya avantajlı girdi. Haftaya başlarken Yeşilova ile aynı puanda olan Isparta DSİ 2 puan fark açarken gözler son haftaya çevrildi.

ISPARTA DSİ 1 PUAN BİLE ALSA YEŞİLOVA DOĞRUDAN DÜŞECEK

Son hafta öncesi Isparta DSİ 22, Yeşilovaspor 19 puanda bulunurken rakibine karşı ikili averajda üstün olan Isparta ekibini son haftada alacağı 1 puan küme düşme hattından çıkartacak. Isparta DSİ son haftada şampiyonluğunu garantilemiş Bodrum Bld'yi konuk edecek.

Yeşilovaspor'a ise doğrudan küme düşmeden baraj maçı oynamak için tek ihtimal gerekiyor. Evinde Sarayköy'ü yenip Bodrum'un da Isparta DSİ'yi yenmesini beklemek durumunda olan Yeşilova'ya başka hiçbir sonuç yaramıyor.

YEŞİLOVA DOĞRUDAN DÜŞERSE ÖDEMİŞ, BAL'A YÜKSELECEK

Yeşilovaspor'un grubun son iki sırasında kalıp küme düşmesi durumunda Ödemiş Belediyespor, İzmir Süper Amatör Lig play-off grubunu lider bitireceği için doğrudan BAL'a yükselecek. BAL 8. Grup'taki İZAKS Gaziemirspor ise İzmir Süper Amatör Lig play-off grubunun ikincisi ile baraj maçı oynayacak.

Yeşilova'nın küme düşme hattından kurtulması durumunda hem Ödemiş Belediyespor hem de İzmir Süper Amatör Lig play-off grubu ikincisi, BAL'daki İZAKS Gaziemir ya da Yeşilovaspor ile play-off oynayacak. Ödemiş'in kaderi 12 Nisan Pazar günü oynanacak Bölgesel Amatör Lig son hafta karşılaşmalarıyla belli olacak.

Bakmadan Geçme