'Ödemiş'i asla unutmayacağım'

Ödemişspor ile Bölgesel Amatör Lig 8. Grup şampiyonluğu sevincini yaşayan teknik direktör Serol Emlek, Manisa Süper...

Ödemişspor ile Bölgesel Amatör Lig 8. Grup şampiyonluğu sevincini yaşayan teknik direktör Serol Emlek, Manisa Süper Amatör Lig takımlarından Yunusemre Belediyespor ile anlaşırken Ödemişspor'u da hiçbir zaman unutmayacağını sözlerine ekledi.

Ödemiş'in güzel bir ilçe olduğu kadar taraftarların da takımı sevdiğini dile getiren Emlek, 'Ödemişspor'a adım attığım andan itibaren görev aldığım süre içinde daima takımın başarısı için mücadele ettim ancak bütün çabalarımıza rağmen takımın 3. Lig'e çıkmasını sağlayamadık.  Takımın bir üst lige yükselmesini her Ödemişspor taraftarı gibi ben de istiyordum ama nasip değilmiş' dedi.

Uzun yıllardan beri gerek Ödemişsporlu taraftarlarla gerekse esnaf ve vatandaşlarla hep iç içe olduğunu dile getiren Emlek, 'Burada bir gün bile yabancılık çekmedim. Ödemiş ile uzun zamandan beri bir bağım vardı. Bu bağ, hiçbir zaman kopmadı' şeklinde konuştu.

'Bir gün nasip olursa…'

Yeni görev aldığı Yunusemre Belediyespor'un profesyonel liglere dönük üç yıllık planları olduğunu ve önemli yatırımları olan bir takımla anlaştığını vurgulayan deneyimli teknik adam, 'Kulübün yöneticileri, takımlarının üç yıllık bir zaman diliminde profesyonelliğe adım atmada önemli projeleri olduğunu ve bu yolda bizden bir şeyler beklediklerini ifade ettiler. Görüşmelerin ardından mutabık kaldık ve anlaşma gerçekleşti.  Bir kez daha söylemek istiyorum. Ne Ödemişsporlu taraftarları ne de Ödemiş'in güzel insanlarını hiçbir zaman unutmam mümkün değil. Bir gün yine nasip olursa Ödemişspor'un hedeflerini gerçekleşmesi için mücadele ederim' ifadelerini kullandı.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme