ÖDEMİŞE BEŞ YENİ HALI SAHA YOLDA

BELEDİYE YENİ SAHALAR İÇİN 30 NİSAN&rsquoDA İHALEYE ÇIKACAK Ödemiş Belediyespor, Spor Toto Teşkilatı&rsquonın desteğiyle ilçenin farklı...

BELEDİYE YENİ SAHALAR İÇİN 30 NİSAN'DA İHALEYE ÇIKACAK

Ödemiş Belediyespor, Spor Toto Teşkilatı'nın desteğiyle ilçenin farklı mahallelerinde yapacağı beş halı saha için 30 Nisan'da ihaleye çıkacak.

Bütünşehir Yasası ile ilçe sınırlarındaki her yere hizmet götürmeye başlayan Ödemiş Belediyesi çevre mahallelerinde yaşayan vatandaşların sosyal ve sportif yaşantılarına destek vermek üzere iki mahallede inşa ettiği halı sahaların yanı sıra beş halı saha için daha ihale düzenleyecek. Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem'in Spor Toto Genel Müdürlüğü Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Ödemiş'e yapılacak 5 halı saha projesi için protokol imzalamasının ardından projeleri hazır yeni halı sahalar için ihale süreci başladı. Türkmen, Günlüce, Kaymakçı, Bıçakçı ve Demircili mahallelerinde yapılacak üç halı saha için 30 Nisan'da ihaleye çıkılacak.

EMİRLİ VE KAZANLI'DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

45×25 metre ebatlarındaki üç halı saha ve soyunma odalarının inşasını kapsayan ihale açık usulle gerçekleştirilecek. 30 Nisan Perşembe günü Ödemiş Belediyesi Hizmet Binası Zemin Kat Büyük Toplantı Salonu'nda gerçekleşecek ihalenin ardından sözleşmenin imzalanmasıyla birlikte üç gün içinde yer teslimi yapılacak. Beş mahallede 30 gün içinde inşaatlar tamamlanacak.

Kendi imkanlarıyla Balabanlı ve Kazanlı mahallelerinin ortak kullanacağı halı saha ile Emirli'de yine ortak kullanıma yönelik halı sahalar inşa eden Ödemiş Belediyesi'nin Günlüce'de inşa edeceği halı sahayı Mursallı ve Dolaylar mahalleleri de kullanacak. Demircili'de inşa edilecek halı saha Seyrekli ve Karadoğan mahallelerine, Kaymakçı'da inşa edilecek halı saha da Kaymakçı, Çaylı ve civar mahallelere hizmet verecek. Bıçakçı'da inşa edilecek halı saha Pirinççi Mahallesi ile ortak kullanılacak.

'ÖDEMİŞ'E YEDİ HALI SAHA İNŞA ETMİŞ OLACAĞIZ'

Çevre mahallelerdeki vatandaşların sosyal yaşantılarını hareketlendirmek üzere projelere devam ettiklerini anlatan Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, 'Kendi imkanlarımızla hayata geçirdiğimiz iki halı saha projemizin yanı sıra Spor Toto Teşkilatı ile yaptığımız görüşmeler neticesinde desteğini sağladığımız 5 yeni halı saha projemizin ihalesine çıkıp vakit kaybetmeden çalışmalara başlayacağız. Ortak kullanıma yönelik halı sahalar için vatandaşlarımız sportif etkinliklerini gerçekleştirecek. Turnuvalarla sportif etkinlikleri artırıp ayrı bir heyecan katabiliriz. Altyapı hizmetlerinin yanı sıra bu tarz çalışmalarla tüm mahallelerimize hizmet götürmeye gayret ediyoruz. Kısa zaman içerisinde toplam 7 halı sahayı Ödemiş çevresinde hizmete sunmuş olacağız' dedi.

Bakmadan Geçme