ÖDEMİŞ’TE YENİ HEDEF CEYHAN ALTINYILDIZ

Başar Uçar – İzmir Süper Amatör Lig play-off grubunda ikinci hafta heyecanı bugün yaşanacak. İlk haftanın...

Başar Uçar – İzmir Süper Amatör Lig play-off grubunda ikinci hafta heyecanı bugün yaşanacak. İlk haftanın lideri Ödemiş Belediyespor zorlu mücadelede Ceyhan Altınyıldız ile karşılaşacak.

Karşıyaka Gençlerbirliği ve Torbalıspor'un BAL'a yükselmeyi başardığı İzmir Süper Amatör Lig'de BAL'a yükselmeye aday ekipleri belirlemek üzere düzenlenen play-off karşılaşmalarının ikinci haftası bugün oynanacak iki maçla tamamlanacak.

YOLUN YARISI

İlk maçta Çiğli Belediyespor'u yenerek avantaj yakalayan Ödemiş Belediyespor, bugünkü mücadelede Ceyhan Altınyıldız'la karşılaşacak. İzmir Atatürk Stadı 2 numaralı yan sahada oynanacak karşılaşma saat 15.00'da başlayacak. Ödemiş ikinci maçından da galibiyetle ayrılırsa rakiplerinin elde edeceği sonuca göre grup liderliğini garantileyebilecek. Gruptaki diğer karşılaşma da aynı saatte Atatürk Stadı 1 numaralı yan sahada oynanacak. Çiğli Belediyespor ile Güzelbahçe Belediyespor kozlarını paylaşacak.

Üç maçtan oluşan play-off maratonunun son haftasına avantajlı girmek isteyen Ödemiş Belediyespor, Ceyhan Altınyıldız karşısında da üç puan hesapları yapıyor. Cezasını tamamlayan Ufuk'un takımdaki yerini alabileceği karşılaşmada 1 maç cezası bulunan Gökhan Öztürk forma giyemeyecek.

YEŞİLOVA KÜMEDE KALMA SAVAŞI VERİYOR

Grup birincisinin doğrudan BAL'a yükselmesinin 7. Grup'taki Yeşilovaspor'un doğrudan küme düşmesine bağlı olduğu grupta ikinci olan ekip de BAL'a yükselmek için BAL'daki İzmir ekiplerinden biriyle baraj maçı oynayacak.

Son iki haftaya girilen BAL'da Yeşilovaspor, doğrudan küme düşmemek için Isparta DSİ ile çekişiyor. Bu hafta aldığı Uşak Sportif galibiyeti sonrası Isparta DSİ ile puanını eşitleyen Yeşilovaspor rakibine karşı ikili averajda dezavantaj yaşıyor. İki ekibin son iki haftadaki puan kayıpları sondan ikinci olup küme düşen ekibi belirleyecek.

 

Bakmadan Geçme