ÖDEMİŞ’TE GOLLER 8 FARKLI İSİMDEN

 Spor Servisi – İzmir Süper Amatör Lig B grubunda ilk yarıyı yenilgisiz ikinci sırada tamamlayan Ödemiş...

 Spor Servisi – İzmir Süper Amatör Lig B grubunda ilk yarıyı yenilgisiz ikinci sırada tamamlayan Ödemiş Belediyespor'da 8 farklı futbolcu çekti. Armağan Üsten ve Alper Altınok attıkları 6'şar golle takımın en skorer isimleri olurken, savunmada oynayan Ufuk da 5 kez gol sevinci yaşayarak sürpriz yaptı.

10 maçta 40 gol atan Torbalıspor'dan sonra 31 golle grubun en golcü ikinci ekibi olan Ödemiş Belediyespor'da İsa, Göksel, Umur, Ufuk, Aykut, Salim, Armağan ve Alper rakip fileleri sarsma başarısı gösteren isimler oldu.

Torbalı maçında attığı son dakika golüyle kendi adına gol perdesini açan Armağan, İzmir Büyükşehir Belediye ve Kuruçeşme maçlarında ikişer gol atarken, Konak Belediye maçında da gol sevinci yaşadı.

Sezon başında yaşadığı ağır sakatlığa rağmen sahalara çabuk dönen Alper de 8. haftadan sonra açıldı. Güzelbahçe maçının henüz ilk dakikasında takımını öne geçiren golü atan başarılı futbolcu, İzmir BŞB ve Konak Belediye maçlarında rakip ağları gördü. Kanatlarda forma giyen oyuncu Kuruçeşme maçında hat trick yaparak ilk yarıda 6 gole ulaştı.

Bayındır maçındaki unutulmaz geri dönüşün mimarı olan Ufuk Karabulut, kariyerinin de en golcü sezonunu yaşıyor. 10 maçta 5 kez gol sevinci yaşayan savunma oyuncusu, Bayındır maçında attığı 3 golle hafızalara kazındı. Güzelbahçe deplasmanında 3 puanı getiren golü atan Ufuk, Konak Belediye maçında da perdeyi açan isim oldu.

Tecrübeli golcü Göksel Yaman, takımının gol hanesine 4 kez adını yazdırdı. Şirinyerspor maçında kafa vuruşuyla ağları gören, Ülküspor maçında da röveşata golüyle tribünleri coşturan Yaman, Konak Belediye maçında iki kez golle buluştu.

Kilit gollerin ismi olmayı başaran İsa Tüğü de 10 maçta 4 kez golle tanıştı. Seferihisar maçında Ödemiş Belediyespor adına sezonun ilk golünü atan genç futbolcu, Şirinyer ve Ülkü maçlarında takımını sevindirdi. Bayındır maçında kritik dakikalarda sahneye çıkan İsa, ilk yarıda asistleriyle de dikkatleri çekti.

Savunmada görev yapıp kritik gollere imza atan Umur ve Aykut da ikişer golle katkı sundu. Aykut, Torbalı deplasmanında frikikten attığı golle takımını öne geçirirken, ilk yarının son maçında da Kuruçeşme ağlarını çok şık bir golle havalandırdı.

Alaçatı deplasmanında bu sezon ilk kez golle tanışan kaptan Umur da, Bayındır maçında attığı 3 puanlık penaltı ile iki gole ulaştı. İlk yarıda gol sevinci yaşayan Salim de Konak Belediye maçında uzaklardan attığı klas golle gol sevinci yaşayan bir diğer isim oldu. Toplam 31 gol atan Ödemiş'in gollerinden birisi de Konak Belediyesporlu Süleyman'ın kendi ağlarına yolladığı top ile oldu.

 

Bakmadan Geçme