ÖDEMİŞ ZİRAAT ODASI İLE VAKIFBANK ÜRETİCİ İÇİN YAN YANA

Vakıfbank Ödemiş Şubesi, Ödemiş Ziraat Odası ile protokol imzaladı. Ödemiş Ziraat Odası hizmet binasında yapılan protokol...

Vakıfbank Ödemiş Şubesi, Ödemiş Ziraat Odası ile protokol imzaladı. Ödemiş Ziraat Odası hizmet binasında yapılan protokol kapsamında, oda üyesi tarımsal üreticilere özel kredi paketleri sunulacak.

Vakıfbank'ın kredi paketlerinde, oda üyelerinin her türlü tarımsal faaliyet ihtiyaçları karşılanacak ve gelir akışlarına göre kendilerine özel ödeme planları hazırlanacak.

Protokol, Ödemiş Ziraat Odası Başkanı Ahmet Kocaağa ile Vakıfbank Ödemiş Şube Müdürü Memduh Ceylan ve Kobi portföy yöneticisi Sergül Büyükkutlu ve Ziraat Odası yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile imzalandı. Protokol kapsamında oda üyeleri, bitkisel üretimden, hayvancılığa, arazi alımından traktör ve ekipmana kadar her türlü tarımsal faaliyete yönelik ihtiyaçlarını, Vakıfbank kredileri ile uygun koşullarda karşılayabilecekler.

'HASAT DÖNEMİ ÖDEMELİ KREDİLER'

Vakıfbank Şube Müdürü Memduh Ceylan şunları söyledi: 'Tarım bankacılığı alanında sunduğumuz avantajlı uygulamaları ile üreticilerinin hayatını kolaylaştıran Vakıfbank, bünyesindeki uzman ekipleriyle yerinde analizler yapıyor ve kişiye özel çözümler sunuyor. Hasat dönemi ödemeli krediler ile tarımsal üreticilere ödeme kolaylığı sağlayan Vakıfbank, aynı zamanda üreticilere danışmanlık hizmeti de sunacak. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) ve Tarım Bakanlığı'nın hibe destekli kredilerinin yanı sıra tarımla ilgili her alanda üreticiler, Vakıfbank'ın uzman ekipleri tarafından bilgilendiriliyor. Bitkisel üretimden süt ve besi hayvancılığına, kümes hayvancılığından balıkçılığa kadar her türlü tarımsal faaliyet yapan üreticilere destek veren Vakıfbank, çeşitli hasarlara karşı tarımsal varlıklarını sigortalamak isteyenlere TARSİM Tarım Sigortası hizmeti de sunuyor.

Üreticinin tarımsal amaçlı ihtiyaçlarına yönelik esnek ürün yelpazesini sürekli geliştiren Vakıfbank'tan bir yenilik daha var. Birikimini altın hesabında değerlendirmek isteyen Ödemişli üreticiler, Vakıfbank şubesinde hesap açtırarak tasarrufunu altın olarak yapabilecek, herhangi bir sebeple nakit paraya ihtiyaç duyduklarında ise hesabındaki altını TL'ye çevirerek aynı gün çekebilecek.'

Ödemiş Ziraat Odası Başkanı Ahmet Kocaağa da 'Vakıfbank ile oda olarak protokol imzaladık. Vakıfbank'ın çiftçimize özel kredi çeşitlerini üyelerimizin daha rahat kullanabilmesi için oda olarak üzerimizi düşen görevi yaptık. Bankadan gelen yetkili heyet bize paketlerini anlattılar. Çiftçimizin bu tarz paketlere ihtiyacı olduğuna inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun' dedi.

Bakmadan Geçme