ÖDEMİŞ YARDIM TIRLARI YOLA ÇIKTI

Tüm yurdu sarsan Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Ödemişli vatandaşlar yardım için tek yürek oldu. Ödemiş Belediyesi,...

Tüm yurdu sarsan Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Ödemişli vatandaşlar yardım için tek yürek oldu. Ödemiş Belediyesi, Ödemişlilerin yardım elini bölgeye ulaştırıp yaraların sarılmasına katkı sunmak için başlattığı yardım kampanyası büyük destek görmeye devam ediyor.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde Pazartesi günü saat 04.17'de meydana gelen 7,4 büyüklüğünde deprem Kahramanmaraş ve çevresindeki illerde yıkımlara yol açmıştı. Ödemiş Belediyesi tüm imkanlarını seferberlik için hazır duruma getirirken yaraların sarılmasına katkı sunmak için yardım kampanyası başlatmıştı.

 

Meydan gelen depremin yaralarını sarmak için Ödemiş canla başla çalışmaya devam ediyor. Hayırsever Ödemişlilerin yapmış oldukları yardımlar Ödemiş Belediyesine ait araçlar ve gönüllü vatandaşların araçları ile İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Fuar İzmir'deki toplama merkezine gönderilmeye devam ediyor.

Şu ana kadar Adana ve Osmaniye için toplam 2 TIR yola çıkarken, Fuar İzmir'deki toplama merkezine 14 kamyon yardım malzemesi sevk edildi.

 

Deprem sonrası yaraların sarılması çalışmalarına katkı sunmak üzere hayırsever Ödemişlilerin destekleriyle Ödemiş Belediyesi'nin ikinci yardım TIR'ı Osmaniye'deki AFAD merkezine hareket etti. Yardım kampanyası devam ediyor. Ödemişliler akşam saatlerinde de yardım malzemelerini Belediye Düğün Salonu ve Kongre Merkezine getirmeye devam ediyor.

Seher Göçen

Bakmadan Geçme