Ödemiş Yapı Market hizmete girdi

İnşaat sektörünün hızlı bir şekilde sürdüğü Ödemiş ilçesinde sektörün içinden gelen meslektaşlar, hizmetlerini birleştirerek Ödemiş Yapı...

İnşaat sektörünün hızlı bir şekilde sürdüğü Ödemiş ilçesinde sektörün içinden gelen meslektaşlar, hizmetlerini birleştirerek Ödemiş Yapı Market'i oluşturdular. Adnan Menderes Bulvarı No: 18'de hizmete giren Ödemiş Yapı Market'in açılışına Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta yapılan duaların ardından Belediye Başkanı Mahmut Badem, 'Ödemiş'te böylesine yapı marketleri çok önemli. İlçemizde evlerin büyük çoğunluğu, 15 yaşın üzerinde. Evlerdeki çeşmesinden, fayansına, kapısından lavabosuna kadar ev içi mimarinin önemli yapı taşlarından olan bu işlerin artık günümüzün son teknolojileri ile daha modern ve kolay kurulumu ve yapılışı ile daha da önem arz etmekte. Bu nedenle Ödemiş'te yapı marketlerin daha da önem kazanacağı günler geliyor. Bu sektör, hızla ilerliyor. 2009 yılında Saracoğlu Caddesi'nin düzenlemesi tamamlandığında Adnan Menderes Bulvarı'nın gelecekte ikinci Saracoğlu Caddesi olacağını söylemiştim. Adnan Menderes Bulvarı'nın arkasında bulunan alanda yeni hastanenin yapılması ile birlikte bu cadde üzerinde esnaflar yoğun şekilde işyeri açmaya başladı. Bugün de açılışını yaptığımız Yapı Market, bunun bir örneği.  İşyerinin Ödemiş'e hayırlı olmasını diliyorum' dedi.

Ödemiş Yapı Market'te seramik, ithal granit, banyo dolabı, bordör, cam mozaik, lavabo, alaturka ve alafranga tuvalet çeşitleri ve aksesuarları, çelik kapı çeşitleri ve demir hariç tüm inşaat malzemeleri ile Ödemişlilerin hizmetinde olacak.

Haber: Nazif Harupçu

Bakmadan Geçme