Ödemiş turuna devam etti

Seçim çalışmaları kapsamında bir kez daha Ödemiş'in farklı bölgelerini gezen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza...

Seçim çalışmaları kapsamında bir kez daha Ödemiş'in farklı bölgelerini gezen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ; Çaylı, Kaymakçı ve daha sonra Bıçakçı'nın Ovacık yaylasında vatandaşlarla bir araya geldi. Dağ'ın programında Bayındır ilçesinde bazı mahalle ziyaretleri de yer aldı.

Gündemi değerlendiren Dağ, 'Eğer siz Almanya'nın istemediği üçüncü havalimanını yapmaktan vazgeçerseniz Almanya bundan mutlu olur ve mesele de çözülür. Fırat Kalkanı'yla terörden arındırdığınız bölgeyi boşaltırsanız, yüzde 10 olan enflasyonu yüzde 20'ye çıkarırsanız, tüm dünyanın istemediği Kanal İstanbul'u yapmaktan vazgeçerseniz tabii ki Avrupa Birliği ve ABD bundan mutlu olur. Sizinle ilgili dergilerinde bakmışsınız sizden övgüyle bahsetmeye başlamışlar. Batı'nın Türkiye'den duyduğu rahatsızlığı ise alınan S-400 füzeleri, yerli üretim silahlı insansız hava araçları (SİHA) ve İHA'lardan kaynaklanmaktadır.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, Bayındır ilçesinde bir toplantıda demiş ki 'Muharrem İnce sel oldu, akıp gidiyor.' Açıkçası 24 Haziran'dan sonra CHP'de bir genel başkanlık yarışı olacak. Bu genel başkanlık yarışında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, tarafını belli etmiş noktada. Biz İzmirliler olarak şunu söylüyoruz; o seller şöyle bir yüklense de artık İzmir, Aziz Kocaoğlu'ndan bir kurtulsa' dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ile bir kez daha buluştuklarını dile getiren Ödemiş Belediye Başkan Yardımcısı Halil Güler, 'Vatandaşlarımızın güvenoyu ile birlikte Türkiye'nin bir kez daha yeni bir sayfa açacağına inanıyorum. Bu kapsamda Kaymakçı ve Çaylı'daki seçim çalışmaları, son derece iyi bir atmosferde geçti' ifadelerini kullandı.

AK Parti Seçim Koordinasyon Başkanı Münir Bezmez, 'Seçim çalışmalarımız tam gaz devam ediyor. Bugün de AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Hamza Dağ, bir kez daha aramıza katıldılar. Kendisiyle bu kez Kaymakçı, Çaylı ve Bıçakçı-Ovacık'ta seçim gezilerimiz gerçekleşti' dedi.

Haber: Turgay KONURALP

 

 

.

Bakmadan Geçme