ÖDEMİŞ TİCARET ODASI'NIN SEÇİMİ 17 EKİM'DE YAPILMASI PLANLANIYOR

Göreve geldiği günden beri başarılı bir şekilde başkanlık görevini sürdüren Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş...

Göreve geldiği günden beri başarılı bir şekilde başkanlık görevini sürdüren Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş önümüzdeki Ekim ayının 17.'sinde yapılacak olan seçimlerde aday olmayacağını bir kez daha sosyal medya hesabından duyurdu.

Oda Başkanı Eriş, 'Ödemiş Ticaret Odası Yönetimi olarak önümüzdeki Ekim ayının 17'sinde, seçimlerin yapılması kararını aldık. Yapılacak seçimlerde yeni dönemde bana göre Ödemiş'in en iyi makamı olan Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olmayacağımı duyurmak isterim. Aldığım bu karar 6 sene önce göreve başladığımda düşündüğüm ve uygun gördüğüm karardı. Bugün de kendi adıma doğru karar olduğunu düşünüyorum.

Bilindiği üzere TOBB bünyesindeki odalarda hiçbir ücret ya da maaş almadan gönüllülük esasıyla hizmet edilir. Ben de 6 sene boyunca ekmeğini yediğim suyunu içtiğim memleketime hizmet etme fırsatı buldum. Yaptığım hizmet ve çalışmalar çıkar gözetmeksizin sadece Allah'ın rızasını kazanmak içindi. Bu nedenle süreç içerisinde neler yaptığımızı dile getirmek istemiyorum.

Üyelerimizin ve Ödemiş halkının takdirine bırakıyorum. Başkanlığım döneminde tecrübe ettiğim geliştiğim ve beni heyecanlandıran birçok konu oldu. Ancak gelecekte beni heyecanlandıran ve geliştireceğine inandığım daha fazla ticari faaliyetlere odaklanmak istiyorum. Yapılacak seçimlere hiçbir şekilde müdahil olmayacağım. 1893 de kurulan, her zaman Ödemiş'e ve Ülkemize katkı sağlayan kurumumuzun üyelerinin en doğru kararı vereceğine inanıyorum. Yeni dönemde görev yapacak arkadaşlara da şimdiden başarılar diliyorum.

Başkanlık süresinde temas ettiğimiz herkese, yol ve fikir birliği yaptığımız arkadaşlarıma, personelimize ve TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu'na teşekkür ederim' Mesajını verdi.

Seher GÖÇEN

 

 

Bakmadan Geçme