Ödemiş Ticaret Odası'ndan İlçe Tarım ve Orman Müdürü'ne Ziyaret

İbrahim Surav ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yeni İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hüseyin Kılınç'ı Ziyaret Etti

Ödemiş Ticaret Odası heyeti, yeni İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hüseyin Kılınç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, bölgenin susuzluk sorununu ve iklim krizi ile mücadele yollarını görüştü.

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı İbrahim Surav, Yönetim Kurulu Üyeleri Olgun Ballı, Cevdet Aydın ve Genel Sekreter Adnan Bengi, Ödemiş İlçe Tarım ve Orman Müdürü olarak yeni atanan Hüseyin Kılınç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, bölgenin en büyük sorunlarından biri olan iklim krizi ve susuzluk konusu ele alındı.

Ticaret Odası heyeti, Hüseyin Kılınç'a yeni görevinde başarılar dileyerek, Küçük Menderes Havzası'nı etkileyen iklim değişikliklerinin ve susuzluğun tarım sektörüne yansımalarını değerlendirdi. Bölgedeki tarımsal faaliyetlerin sürdürülebilirliği için alınması gereken önlemler üzerinde duruldu.

İbrahim Surav, iklim krizi ve susuzluk sorununun sadece tarımı değil, aynı zamanda bölgedeki ekonomik faaliyetleri de olumsuz etkilediğini vurgulayarak, bu konuda ortak çalışmanın önemine dikkat çekti. Ziyaret esnasında, bölgedeki çiftçilerin yaşadığı zorluklar ve çözüm önerileri de masaya yatırıldı.

Ödemiş Ticaret Odası heyeti, Hüseyin Kılınç'a yeni görevinde başarılar dileyerek, bölgenin kalkınması için işbirliği içinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti. İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hüseyin Kılınç ise, kendisine duyulan güvene teşekkür ederek, bölgenin tarımsal sorunlarına çözüm bulmak için tüm taraflarla birlikte çalışacağını ifade etti.

Bakmadan Geçme