Ödemiş Ticaret Odası'ndan 400 Öğrenciye Eşofman Takımı Yardımı

Ödemiş Ticaret Odası olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın iyi şartlarda yetişmesi, eğitim ve öğretimlerine devam etmesi için gerekli desteği sağlamaya devam ediyoruz. Bu amaçla her yıl olduğu gibi bu eğitim öğretim yılında da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'mizin Odamıza sağladığı destekle temin edilen eğitim yardımları, okul müdürleri ve Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılacak. 

2024-2025 Eğitim ve öğretim yılı için hazırlamış olduğumuz eğitim destek paketlerimizi teslim etmek için Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan'ı İbrahim SURAV, Ödemiş İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Sunullah DESTİCİOĞLU ile Odamız Hizmet binasında bir araya geldi. Bölgemiz genelinde ilköğretim okullarında eğitim gören 400 öğrenciye dağıtılmak üzere eşofman takımları; Ödemiş, Kiraz ve Beydağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine teslim edildi.
Ödemiş Ticaret Odası Başkanı İbrahim SURAV;
“Okul Müdürleri ve Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından belirlen ihtiyaç sahibi 400 öğrenciye ulaşarak yeni eğitim öğretim yılı için destekte bulunduk. Öğrencilerimizin başarılı ve mutlu bir öğretim hayatı geçirmeleri bizlerin en büyük mutluluğudur. Tüm öğrencilerimize okul hayatında başarılar temenni ediyor ve eşofman takımlarını iyi günlerde kullanmalarını diliyorum” dedi.
Konuyla ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri, eğitime verilen destekten ve yardımlardan dolayı Odamıza teşekkürlerini ilettiler.

Bakmadan Geçme