Ödemiş Ticaret Odası İş Fikri Olan Bireylere Girişimcilik Masası İle Hizmet Vermeye Başladı

Gençlerin ve kadınların iş dünyasında aktif rol almaları, kendi işlerini kurmaları ve ekonomik özgürlüklerini kazanarak daha sağlam adımlarla yürüyebilmelerine öncülük etmek için Ödemiş Ticaret Odası bünyesinde Girişimcilik Masası Ofisi kuruldu.  


Girişimcilik Masası; girişimcilik kültürünü yaymak, yaratıcılık ve teknolojiye dayalı girişimler kurmaları için bireyleri cesaretlendirmek, beceri ve yetkinliklerini ortaya çıkararak iş hayatına atılmalarını sağlamak amacıyla kurulmuştur.

Yenilikçi çözümler geliştirebilen bireyleri, bu çözümlerini başarılı birer ticari veya sosyal girişime dönüştürebilmeleri yolunda yol gösterici olacaktır.

Girişimcilik Masası ile girişimcilerin iş fikirlerini hayata geçirmek için bilgi sahibi olmaları yolunda adımlar atılarak, fikirlerinin ticarileşerek girişime dönüşmesi, var olan proje fikirlerini şirket kurma yoluyla ticari değere dönüşmesi için gereken alt yapı desteği verilecektir.

Girişimcilik; İş dünyasına yeni fikirler, yenilikler ve girişimler getirerek ekonomik büyümeyi teşvik etmektedir. Girişimcilerin işletmeleri, yeni iş imkânları yaratmakta, istihdamı arttırmakta ve ekonomik kalkınmaya katkıda bulunmaktadır. İş gücüne katılmak isteyen, girişimcilik fikri olan her bireyi doğru iş kollarına, faydalı hibe ve desteklere yönlendirmek amaçlanıyor. Sizinde bir iş fikriniz var ve hayata geçiremiyorsanız bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Bakmadan Geçme