Ödemiş Ticaret Odası durmak bilmiyor

Ödemiş Ticaret Odası'nda 24 Mart Cuma günü saat 17.00'de istihdam seferberliği ve istihdamda teşvikler konulu seminer...

Ödemiş Ticaret Odası'nda 24 Mart Cuma günü saat 17.00'de istihdam seferberliği ve istihdamda teşvikler konulu seminer düzenlenecek.

Ödemiş Ticaret Odası'ndan seminer ile ilgili bir açıklama yapıldı. Açıklamada, 'Ödemiş Ticaret Odası olarak İstihdam seferberliği kapsamında yaptığımız çalışmalara bir yenisini daha ekliyoruz. Rekabet koşullarının arttığı, nitelikli istihdamın önem kazandığı günümüz şartlarında, işverenlerin yararlanabilecekleri devlet destek ve teşvikleri ile uygulamalarına dair 24 Mart Cuma günü saat 17:00'de Ödemiş Ticaret Odası Konferans Salonu'nda İzmir İl SGK Müdürü Ekrem Gülcemal ve Ödemiş SGK Müdürü Ayhan Ataş'ın katılımlarıyla İstihdam Seferberliği ve İstihdamda Teşvikler konulu seminer düzenlenecektir.  Toplantı içeriği; Sigorta Pirimi Teşvikleri, 4/b Beş Puanlık İndirim, Üç Aylık Prim Borcu Erteleme ve Asgari Ücret Desteği, İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetlerinin Desteklenmesi ve Devam Eden Çalışmalar hakkında olacaktır.

Türkiye ekonomisinin büyümesini daha da güçlendirecek yeni bir atılım hamlesi  olarak değerlendirilen mesleki eğitim ve istihdam seferberliği kapsamında, yeni istihdam sağlamak isteyen veya nitelikli eleman arayan tüm işverenlerin konuyla ilgili devlet teşvikleri hakkında geniş bir bilgi almasına imkn tanıyacak bu semineri kaçırmamaları gerekiyor. İşverenlerimizin yeni istihdamlarda, istihdama yönelik katıldıkları çeşitli eğitim programları vb. sonrasında yararlanabilecekleri destek ve teşviklerin uygulamalarıyla anlatılacağı İstihdam Seferberliği ve İstihdamda İşveren Teşvikleri konulu seminerde İzmir İl SGK Müdürü Sn. Ekrem Gülcemal ve Ödemiş SGK Müdürü Sn. Ayhan Ataş sunumlarını gerçekleştirip katılımcıların sorularını cevaplayacaktır.  Tüm üyelerimizin katılımını bekliyoruz' ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme