ÖDEMİŞ TİCARET ODASI, ISO 9001 2008 KALİTE BELGESİNİ YENİLEDİ

 Ödemiş Ticaret Odası, 2011 yılında almaya hak kazandığı Kalite Yönetimi ISO 9001: 2008 belge yenileme denetimini...

 Ödemiş Ticaret Odası, 2011 yılında almaya hak kazandığı Kalite Yönetimi ISO 9001: 2008 belge yenileme denetimini başarı ile geçti.

TRQS Denetim ve Belgelendirme Baş Tetkikçisi Süleyman Aygün tarafından yapılan gözetim tetkikinde Genel Sekreter ve tüm birim sorumluları hazır bulundu. Tetkikte denetim planı, kaynak yönetimi, proses denetimleri yapılarak, tüm birimlerin evrak ve dosyaları incelendi.

Denetim sonunda yapılan kapanış toplantısında söz alan Baş Tetkikçi Süleyman Aygün 'Odamızın denetimini tamamladık, denetimimiz gayet olumlu geçti ve herhangi bir sorun ve uygunsuzlukla karşılaşmadık. Hizmet safhasının her aşamasında kaliteye verilen önem ve sisteme sahip çıkılması sebebiyle Ödemiş Ticaret Odası yetkililerine teşekkür ediyorum' dedi.  

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Kasım Sevin de 'Odamız üyelerine bilgi çağının gerektirdiği altyapıyı sağlayarak hizmet vermek, bu hizmeti verirken de belirlenen kalite kriterlerine uymak odamızın hedefidir.  Bu sebeple kaliteli hizmet verebilmek için her türlü tedbiri almaya çalışıyor, personelimizin eğitimine önem veriyoruz. İyi uygulamaları örnek alarak, kıyaslamalarla iyi uygulamaları gerçekleştiriyoruz. Denetimimizi başarıyla tamamladık. Ben başta Genel Sekreterimiz olmak üzere personelimizi bu başarılı denetimden dolayı kutluyorum' dedi.

Bakmadan Geçme