ÖDEMİŞ TİCARET BORSASINDAN EĞİME DESTEK

ÖTB, 59 OKULDA BİN ÖĞRENCİYE EŞOFMAN TAKIMI HEDİYE ETTİ Ödemiş Ticaret Borsası (ÖTB) bu yıl da...

ÖTB, 59 OKULDA BİN ÖĞRENCİYE EŞOFMAN TAKIMI HEDİYE ETTİ

Ödemiş Ticaret Borsası (ÖTB) bu yıl da eğitime destek projelerini sürdürüyor. Borsa yetkilileri dün de Ödemiş'teki 59 okulda bin öğrenciye eşofman takımı hediye etti.

İlk olarak Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerine hediyelerini veren Ödemiş Ticaret Borsası okulda toplam 50 öğrenciye eşofmanlarını verdi. Yeni eşofmanlarına sahip olan öğrenciler yetkililere teşekkür ederken Borsa Başkanı Latif Aka, bundan sonrada Ödemiş Ticaret Borsasının eğitime destek projelerini süreceğini ifade etti.

Aka şunları söyledi: 'Ödemiş Ticaret Borsamız her yıl olduğu gibi eğitime yönelik projelerini sürdürmeye devam ediyor. Şimdide Ödemiş merkez ve merkez dışı 58 ilkokulu ve ortaokulumuzda toplamda bin öğrencimize eşofman takımı hediye ettik. Aynı zamanda Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğüne de eşofman desteği sağladık. Bu çalışmamızı Türkiye Odalar Borsalar Birliğimiz (TOBB)'un katkıları ile yaptık. Kurum olarakta ekonomik imkanlarımız çerçevesinde 150 başarılı üniversite öğrencimize burs veriyoruz. TOBB başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu'na, projede emeği geçen okul müdürlerimize, öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.'

Ödemiş Ticaret Borsası'nın yardımlarının onlarca çocuğu sevindirdiğine dikkati çeken Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Ali Gül ise 'Ödemiş Ticaret Borsa'mızın öğrenim yardımları sayesinde ihtiyaç sahibi çocuklarımız daha rahat bir kış geçirecek. Ben Ödemişlilerden daima eğitime ve öğrencilerimize destek olmalarını bekliyorum. Ödemiş´teki eğitim camiası adına Ödemiş Ticaret Borsası'na teşekkür ediyorum' dedi.

Kerem Karamanlıoğlu

Bakmadan Geçme