ÖDEMİŞ TİCARET BORSASI ÜYE ZİYARETLERİNE HIZ VERDİ

Ödemiş Ticaret Borsası üye işyeri ziyaretlerine hız verdi. Bir yandan akreditasyon süreci hazırlıklarını sürdüren Ödemiş Ticaret...

Ödemiş Ticaret Borsası üye işyeri ziyaretlerine hız verdi. Bir yandan akreditasyon süreci hazırlıklarını sürdüren Ödemiş Ticaret Borsası gerçekleştirdiği ziyaretlerle üyelerinin sorunlarını bizzat işyerlerinde dinleyip üye menfaatleri doğrultusunda iletişimler kurularak çözüm yolları üretmeye çalışıyor.

Bu kapsamda Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ali Öz yılbaşında borsa üyeleri Adem Çakır, Hüseyin Çamurcu ve Halil İbrahim Yüksel'e ait firmaları ziyaret etti. Öz, ayrıca uzun yıllardır Borsa üyeliği devam eden Kadir Yılmaz 'ı ve yine Borsa'da uzun yıllar Meslek Komitesi Üyesi olarak görev yapan Ali Rıza Değerli'yi de ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini sundu.

Borsa Genel Sekreteri Ali Öz yaptığı açıklamada, 'Üyelerimizin işyeri ziyaretlerine önem veriyoruz. Zira bu ziyaretlerin Kurumumuzda aidiyet duygusu kazandırılmasında etkili olduğunu düşünüyoruz.  Benim Kurumum, Benim Borsam diyebilecekleri ortamı hazırlamaya çalışıyoruz. Üyelerimize yönelik ziyaretlerimiz devam edecektir' dedi.

Nihat Çakıroğlu

 

Bakmadan Geçme