Ödemiş Terziler Odası'nda seçim günü

İlk olarak Ödemiş Şoförler ve Otomobilciler Odası'nda mevcut başkan Tahir Silay'ın tek aday olarak girip dört...

İlk olarak Ödemiş Şoförler ve Otomobilciler Odası'nda mevcut başkan Tahir Silay'ın tek aday olarak girip dört yıllık süre için tekrar güven sağlamasının ve Ödemiş Madeni İşler ve Demirciler Odası seçimlerinin ardından ilçedeki üçüncü oda seçimi bugün yapılacak. Ödemiş Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Düğün Salonu'nda gerçekleşecek Ödemiş Terziler Odası'nın kongresine mevcut başkan Ayhan Akçam tek aday olarak giriyor.

'Üyelerimize hizmet, boynumuzun borcudur'

Yapılacak olan kongreyle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Başkan Akçam, 'Eski başkan Selahattin Okanoğlu'ndan sekiz yıl önce bayrağı aldığımız günden beri her zaman odaya bağlı esnafımıza destek verdik. Üyelerimizin resmi kurumlarla başta Bağ-Kur olmak üzere birçok işlerinde yanlarında olduk. Esnafımızın şahsıma ve yönetim kurulunda görev alacak arkadaşlarımıza verecek olduğu destekle önümüzdeki dört yıllık süreçte Ödemiş Terziler Odası'na bağlı üyelerimize hizmet etmek, boynumuzun borcu olacaktır' dedi.

Esnafın sorunlarına çözüm

Ödemiş Terziler Odası Başkanı Ayhan Akçam, 'Sabahın çok erken saatlerinde evlerinden çıkarak alın teri ile çalışan esnafımızın zaman zaman gittikleri yakın ilçelerdeki pazarlarda yaşadıkları sıkıntısına da yeri geldiğinde müdahale ederek belediye başkanlarıyla görüşmeler yapıyoruz. Her hafta Cumartesi Pazarı'ndaki ve Ödemiş'te açılan diğer pazarlarda devamlı olarak pazarcı esnafımızla bir arada olmaya devam ediyoruz. Biz, esnaflıktan gelerek esnafın sorunlarını bilen insanlarız. Büyük şehirlerde olduğu gibi ilçemizde de kapalı pazaryerleri oluşturulması projelerimizi ve öngördüğümüz konuları yeri geldiğinde ilçe yöneticilerine aktarıyoruz. Esnafımızın kış aylarında yağmurdan ve çamurdan etkilenmelerinin önüne geçmek istiyoruz. Sadece odamıza bağlı esnafımız değil, pazarda tezgah açan tüm esnafımız bundan faydalanacaktır' şeklinde konuştu.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme