ÖDEMİŞ SP, -30 MART’TA BEN DE VARIM  DEDİ

 SP&rsquoDE ÖDEMİŞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI: MEHMET ZUNGUR  Kerem Karamanlıoğlu – 30 Mart yerel seçimleri öncesi Ödemiş&rsquote...

 SP'DE ÖDEMİŞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI: MEHMET ZUNGUR

 Kerem Karamanlıoğlu – 30 Mart yerel seçimleri öncesi Ödemiş'te CHP, AKP ve MHP belediye başkan adaylarını açıklarken Saadet Partisi (SP) de 'Ödemiş'te ben de varım' dedi. Saadet Partisi Ödemiş İlçe Teşkilatı sabah kahvaltısı düzenleyerek Saadet Partisi Ödemiş Belediye Başkan Adayları Mehmet Zungur'u kamuoyuna tanıttı.

Yerel seçimleri ve ülke gündemini açılış konuşmasında değerlendiren SP Ödemiş İlçe Başkanı Şahap Bozkurt, temiz siyasetin adresinin Saadet Partisi olduğunu vurguladı.

'TEMİZ SİYASETİN ADRESİ SAADET PARTİSİDİR'

Bozkurt, 'Bugün ülkemizde temiz siyaset yapmak isteyen siyasetçinin de vatandaşlarımızın da Saadet partisi çatısı altında bir araya gelmesi gerekir. Biz 1994 yılında Türkiye'de yaklaşık 500 belediyeyi yönetirken ne kadar temiz ne kadar vatandaşın sorunlarını çözen bir belediyeciliği tüm vatandaşlarımız bilmektedir. Bu yüzden de bir yıl sonra Türkiye'de iktidar biz olmuştuk. 30 Mart yerel seçimlerde oyunuzu vermeden önce bir kez değil on kez düşünün. Emaneti ehline verin. Ülke genelinde siyasi ortamda baba ocağına dönüş başlamıştır. Bir ilk olmak üzere farklı ilçelerde SP'ye geçiş yapan belediye başkanlarımız vardır. İbre Saadeti göstermektedir. Ödemiş'te ibre Saadetten yanadır. Ödemiş Belediye Başkan Adayımız Sayın Mehmet Zungur'dur. Ödemişimize vatandaşlarımıza partimize hayırlı uğurlu olsun' dedi.

Açılış konuşmasını yapan Bozkurt'un ardından Başkan Adayı Mehmet Zungur da bir açıklama yaparak kendini tanıttı.

'MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİNİ ÖDEMİŞ'E GETİRECEĞİZ'

Başkan Adayı Mehmet Zungur, 'Bizim dönemimizde belediye meclis üyelerimiz halkın içinden olacaktır. Milli Görüş belediyelerin meşhur bir levhası vardır. 'Rüşvet alan da veren de melundur' diye bu levhayı Ödemiş Belediyesine de takacağız. İşsizliğe çözüm için yatırımcıların önünü açacağız. Milli ve özel günler bir hafta kutlanarak belediyeye büyük maddi zararlara uğratılmaktadır. Böyle günleri 1 günde kutlayarak vatandaşın parasını çar çur etmeyeceğiz. Milli Görüş bugünün başbakanı Tayyip Bey'i İstanbul'a belediye başkanı yapmıştır. Daha sonra ise Tayyip Bey ülkenin başbakanı oldu. Ondan önce Tayyip Bey'i tanıyan var mıydı? Bundan sonraki süreçte de Ödemiş'te çalışmalarımız devam edecek. Milli Görüş belediyeciliğini Ödemiş'e getireceğiz' dedi.  

Bakmadan Geçme