ÖDEMİŞ SEVİNDİ, BAYINDIR ÜZÜLDÜ

 Spor Servisi – İzmir Süper Amatör Lig B grubunda 19. hafta mücadeleleri dün yaşandı. Ödemiş Belediyespor,...

 Spor Servisi – İzmir Süper Amatör Lig B grubunda 19. hafta mücadeleleri dün yaşandı. Ödemiş Belediyespor, geriden gelip Torbalıspor'u yıkarken, Bayındırspor sahasında Güzelbahçe'ye yenilerek şaşırttı. İZAKS Gaziemir puan kaybedince Ödemiş umutlandı.

Gaziemir'de Torbalıspor'a konuk olan Ödemiş Belediyespor, 2-0 geriye düşmesine karşın 2-4'lük skorla rakibini devirdi. Maçın hemen başında yediği 2 golle geriye düşen kırmızı-lacivertliler, Ender ile farkı bire indirerek soyunma odasına 2-1 mağlup gitti.

İkinci yarıda alt sıralardaki rakibine şans tanımayan Ödemiş oyuna ağırlığını koyarak Ender ile önce eşitliği yakaladı. Burak'ın golüyle öne geçen kırmızı-lacivertlilerde Ender bir kez daha son sözü söyleyerek maçın skorunu 2-4 olarak belirledi. Üç golle hat-trick yapan tecrübeli golcü Ender Marangoz galibiyetin mimarı oldu. Torbalıspor ise İşçievleri'nin galip olduğu haftada küme düşme hattına indi. Bu galibiyetle dördüncü sıraya yükselen Ödemiş Belediyespor'a üçüncü sıradaki İZAKS Gaziemir'in 3 puan gerisinde son üç haftaya girdi.

BAYINDIR YİNE KAYIP

Bayındır'da oynanan karşılaşmada Bayındırspor, grupta artık iddiası kalmayan Güzelbahçe Belediyespor'a 3-6 yenildi. Futbolseverlerin 9 gol seyrettiği mücadeleyi geride tamamlayan Bayındır zirve yarışında ağır bir yara aldı ve geriye düştü.

Ödemiş'i hafta içinde oynanan maçta yenerek önemli bir adım atan Seferihisarspor, Menderes'te oynanan maçta Çaybaşı ile karşı karşıya geldi. Grupta henüz puanı bulunmayan Çaybaşıspor 9-0 geriye düşünce sahadan çekildi. Küme düşmeyi garantileyen Çaybaşıspor'un bu maçta hükmen mağlup sayılacağı belirtildi.

Küme düşme hattını ilgilendiren karşılaşmada Kuruçeşmespor, İşçievlerispor'a 0-3 yenildi. Bu sonuçla İşçievleri, Torbalı'nın önüne geçti. Lider Narlıdere Belediyespor ise Şirinyerspor'a gol yağdırdı. Şirinyer'i 0-8 yenen Narlıdere, bitime üç hafta kala ilk üç içerisindeki yerini garantiledi. Haftanın en önemli karşılaşmasında Atillaspor ile ikinci sıradaki İZAKS Gaziemir karşı karşıya geldi. Atillaspor 0-1 geriye düştüğü maçta İZAKS Gaziemir'i 2-1 yenerek yarışta 'Ben de varım' dedi. Bu sonuçla zirvedeki hesaplar karıştı.

Grupta son durum:

            Takım                        O         Av.      Puan

1          Narlıdere Bld.           19        54        46

2          Seferihisarspor         19        27        40

3          İZAKS Gaziemir      19        24        39

4          Ödemiş Bld.               19        21        36

5          Atillaspor                    19        14        36

6          Bayındırspor               19        16        34

7          Güzelbahçe Bld.         19        3          27

8          Şirinyer                       19        -12       23

9          Kuruçeşme                 19        0          21

10        İşçievleri                     19        -44       13

11        Torbalıspor               19        -15       12

12        Çaybaşıspor              19        -87       0

 

Bakmadan Geçme