ÖDEMİŞ SEBZE VE MEYVE HALİ BÜYÜKŞEHİRE DEVREDİLDİ

Kerem Karamanlıoğlu – Ödemiş Sebze ve Meyve Hali Tesisi Ödemiş Belediyesinden İzmir Büyükşehir Belediyesi&rsquone yapılan protokol...

Kerem Karamanlıoğlu – Ödemiş Sebze ve Meyve Hali Tesisi Ödemiş Belediyesinden İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yapılan protokol ile devredildi.

6360 sayılı Bütünşehir yasası ile birlikte yerel yönetimlerdeki birçok hizmet birimi Büyükşehir Belediyelerinin işletmesine verilmesinin ardından Ödemiş Belediyesi işletmesinde olan Ödemiş Sebze ve Meyve Hali tesisi de İzmir Büyükşehir Belediyesi İşletme İştiraklar Daire Başkanlığı Hal Müdürlüğü bünyesine geçti.

Bundan sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi İşletme İştiraklar Daire Başkanlığı Hal Müdürlüğü bünyesinde işletilecek olan Ödemiş Sebze Meyve hali ile ilgili olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Cumhur Şener şunları ifade etti.

'6360 sayılı Bütünşehir yasası ile birlikte birçok yerel hizmet Büyükşehir Belediyelerine devredildi. Bunların içinde hal tesisleri de mevcut. Ödemiş'te geçen dönem yapılan Sebze ve Meyve halini bugün itibarı ile yapılan protokol ile İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi. Bundan sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi İşletme İştiraklar Daire Başkanlığı Hal Müdürlüğü bünyesinde Ödemiş'teki halimiz işletilmeye devam edilecek.'

Bakmadan Geçme