ÖDEMİŞ SANAYİ SİTESİNDE LASTİK DAĞLARI

Ödemiş Sanayi Sitesinde araç lastiği işi yapan firmaların çevreye verdiği rahatsızlıktan dolayı diğer sanayi esnafları şikâyetçi...

Ödemiş Sanayi Sitesinde araç lastiği işi yapan firmaların çevreye verdiği rahatsızlıktan dolayı diğer sanayi esnafları şikyetçi halde.

Birçok araç lastiğini değiştirdiklerini eski lastikleri sokaklara kaldırımlara yığdıklarını belirten sanayi esnafları bu yığınların kaldırılması içinde imza kampanyası başlatarak imza topluyorlar.

Ödemiş Sanayi Sitesi 23.sokakta sanayinin bazı bölgelerinde rastlanan görüntüler gibi eski araç lastikleri tarafından işgal edilmiş durumda.

Yine aynı sokak esnaflarından oto tamircisi Hüseyin Balon konu ile ilgili olarak konuştu.

Hüseyin Balon şunları ifade etti: 'Ödemiş Sanayi Sitemizde lastik işi yapan arkadaşlarımız işlerini yapıyorlar ancak araçlardan çıkan lastikleri yollara yığıyorlar. Gördüğünüz gibi burada eski hurda lastik yığını var. Bunlar sokaklarımız için büyük problem arz ediyor. Bir kamyon geliyor diğer yönden bir araç geliyor sıkışıyor aynı zamanda kaldırımlarda nasbini alıyor. Biz bu lastik yığınlarını atıklarını sokağımızda istemiyoruz. Bunun içinde imza topluyoruz. Bugüne kadar topladığımız imzaları da Ödemiş Belediyesine ilettik. Ödemiş Belediyesi yetkilileri ve zabıta ekiplerinden bu konuda hassas olacaklarını biliyoruz. Şimdiden de teşekkür ediyoruz. Bu yığınların bir an önce kaldırılmasını istiyoruz.'

Kerem Karamanlıoğlu

Bakmadan Geçme